|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pomocy cieknie mi uszczelka nad przednia szyba |
Autor |
Wiadomość |
pawelF1
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 30-03-2010, 10:55 Pomocy cieknie mi uszczelka nad przednia szyba
|
|
|
Jak w temacie mam takowy problem w srodku podsufitka jest mokra w okolicach daszka przeciwslonecznego i jest juz zolta plama. Wczesniej bylo to juz robione przez poprzedniego wlasciciela. Przy szybie na dachu po calej dlugosci jest troche rudego ale. Jak moge uszczelnic to zeby nie cieklo bo mnei "zaleje". |
|
|
|
|
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 30-03-2010, 11:24
|
|
|
Najlepszym ale i niestety najbardziej kłopotliwym byłby reparunek, czyli przespawanie kawałka dachu. Trochę mniej kłopotliwe byłoby oczyszczenie miejsca z korozji i ,,załatanie'' dziury przykładowo szpachlówką. Niestety, szpachla zadziała tylko przy niewielkich ubytkach, jak się okaże, że przez OCZYSZCZONY ubytek możesz włożyć rękę, to czeka cie spawanie. |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 30-03-2010, 14:41
|
|
|
spróbuj zawalić to silikonem. Jak się da wyciągnij uszczelkę i ją przyklej |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
pawelF1
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 31-03-2010, 16:02
|
|
|
dziury nie mam w ogole w dachu co prawa jest pordzoewiale ale to tylko powierzchownie a cieknie mi podjerzewam z miejsca miedzy uszczelka a dachem tak mi sie wydaje. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|