|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[Łódź] Warsztaty - NIEPOLECAM |
Autor |
Wiadomość |
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 27-04-2007, 21:11 [Łódź] Warsztaty - NIEPOLECAM
|
|
|
Wychodząc naprzeciw wszystkim innym tematom, otwieram nowy. Zamiast polecam, warsztaty w Łodzi, których nie polecamy
Osobiście nie polecam warsztatu przy ul. Rzgowskiej (numeru nie pamiętam), niedaleko kościoła św. Wojciecha (po prawej stronie od fryzjera). Jakiś czas temu jeszcze go polecałem, niestety w czasie przeszłym. Jakiś czas temu tam byłem i więcej mnie tam nie zobaczą.
Wymieniali mi skrzynkę. Cena nie była zbyt wysoka - 180zł. Dodatkowo prosiłem o zerknięcie w sprzęgło (coś mi się podwieszało, dałem mu używke w dobrym stanie żeby przemienił), wymianę wodzików i zerknięcie na zacisk hamulca na prawym przodzie. Przyszedłem, samochód był jeszcze nie do końca złożony, więc poczekałem. Mechanik powiedział, że sprzęgło jest dobre, że nie warto było przekładać - nie wymienił, spojrzał w hamulce powiedział - "dobre", na co ja mu, że mi piszczy czasem prawy i się grzeje, on że tak czasami bywa, ale że jest dobry. Wodzików (co niedawno zauważyłem) nie wymienił, a co lepsze, te które dałem mu ze skrzynią po prostu mi ukradł...
Miałem dobre zdanie na temat tego warsztatu, przyjemny mechanik - można było z nim pogadać, wydawał się sympatyczny, a tak naprawdę okazał się za przeproszeniem... (nie będę używał wulgaryzmów) |
_________________ Fiat Tipo 1.6ie S 93' LPG morski metalik
powoli do przodu... --> |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|