|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Dziwne przypadki..... |
Autor |
Wiadomość |
arekk17
witamy nowego
|
Wysłany: 10-05-2005, 20:14 Dziwne przypadki.....
|
|
|
Od paru tygodni mam niezla zagwozdke,a mianowicie: jakis czs temu pomagalem kumplowi sie przeprowadzac na wies i wykonalem kilka kursow po niezlych wertepach(trzeslo jak cholera) i po tym wszystkim zauwazylem,ze auto zaczelo jezdzic jakby lzej tzn. tak jakby ktos go z tylu jeszcze pchal,albo jechal z gorki,poza tym lepiej wchodzi na obroty i jest tak jakby bardziej elastyczniejszy.Wiem ,ze to troche smieszne,ale jest tak naprawde. Jedyne,co mnie zastanawia to niekiedy, szczegolnie jadac po nierownosciach,gdy puszcze noge z gazu to czsami samoczynnie chwilowo przyspiesza.Zdarza sie to raz na jakis czas. |
|
|
|
|
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 10-05-2005, 21:09
|
|
|
Możliwe, że czujnik położenia przepustnicy masz już do przepatrzania.
[ Dodano: Wto 10 Maj, 2005 22:09 ]
Możliwe, że czujnik położenia przepustnicy masz już do przepatrzenia. |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|