|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
deska rozdzielcza - analog |
Autor |
Wiadomość |
Gramatyk
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 10 Kwi 2010 Posty: 188 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 06-06-2010, 23:10 deska rozdzielcza - analog
|
|
|
Mam pytanie czy deski rozdzielcze były dobierane do wyposażenia czy pakowane do aut jak leci? bo w 1.9td mam np na desce kontrolkę abs która się nigdy jeszcze nie zaświeciła a jest w niej sprawna żarówka a abs raczej nie mam, tak samo jak lampka kontrolna zużycia wkładek ciernych przednich też jest z żarówką a też się nie świeciła nigdy(chociaż ta akurat nigdy nie musiała). Tak więc czy pakowali do auta deski takie same a po prostu niektóre miały dane czujniki, wyposażenie czy jeśli na desce jest kontrolka to znaczy że jest lub chociaż było dane wyposażenie?
pozdrawiam |
|
|
|
|
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 06-06-2010, 23:33
|
|
|
Gramatyk, ja mam kontrolkę ssania przy wtrysku i przednich przeciwmgłowych, których nie miałem. Więc chyba pakowali ten sam wzór. Czy ta odpowiedź satysfakcjonuje? |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 07-06-2010, 00:44
|
|
|
Gramatyk napisał/a: | Mam pytanie czy deski rozdzielcze były dobierane do wyposażenia czy pakowane do aut jak leci? |
no raczej do wyposażenia tzn. Albo była z obrotkiem ( wyposażenie OK ) albo bez obrotka - wersja na polski rynek czyli SZIT
Gramatyk napisał/a: | mam np na desce kontrolkę abs która się nigdy jeszcze nie zaświeciła a jest w niej sprawna żarówka a abs raczej nie mam, |
no jak nie masz ABS to się nie będzie świecić
Gramatyk napisał/a: | tak samo jak lampka kontrolna zużycia wkładek ciernych przednich też jest z żarówką a też się nie świeciła nigdy(chociaż ta akurat nigdy nie musiała). |
sam se odpowiedziałeś na to pytanie. Tak po za pyt. jak klocki są bez czujnika to nie będą świecić |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
Gramatyk
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 10 Kwi 2010 Posty: 188 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 07-06-2010, 06:54
|
|
|
okej dzięki za odpowiedź już nie zawracam gitarki tak byłem ciekawy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|