|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Spasowanie zderzaka przedniego? Szpara :) |
Autor |
Wiadomość |
Guzik
Pomógł: 13 razy Wiek: 33 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 774 Skąd: Pińczów/Kraków
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 21-04-2010, 18:46 Spasowanie zderzaka przedniego? Szpara :)
|
|
|
Panowie, problemik. Czy między zderzakiem, a resztą powinno coś być czy może zderzak mi opadł(od kiedy kupiłem tak było)? Da się to jakoś zrobić, żeby nie było tej szpary?
|
_________________ Tempra 2.0 8V - pozostały miłe wspomnienia
BTW - może kupię ZADBANĄ(nie szrot!) Tempre.
|
|
|
|
|
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 21-04-2010, 19:45
|
|
|
Guzik, wejdź pod samochód, po bokach są na takich wysięgnikach mocowania, w okolicy chłodnicy w takich zagłębieniach powinny być i pod grillem dwie śruby. możliwe, że coś się poluzowało. tak pozatym, jak się trzyma, nie rusza do góry, pokaż jeszcze foto od boku, tzn przy błotniku jak to wygląda. |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 25-04-2010, 16:06
|
|
|
Guzik, poza tym co napisał Jelcyn może być tak, że plastikowe uszy górnego mocowania zderzaka już się wyciągnęły pod wpływem temperatury i wieku. O tyle jest jeszcze ratunek, ze każdy z tych zderzaków ma po 2 dziury na stronę i w podłużnicy też można takowe dodatkowe otwory znaleźć, tylko przykręcić je trzeba na inne śruby. Zdejmij grill to zobaczysz o co come on |
|
|
Keray69
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Wrz 2009 Posty: 349 Skąd: Ełk
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 27-05-2010, 14:29
|
|
|
HEHE kolego mam identyczna tempre i jest tak samo Tyle że u mnie tez po bokach Ja myślałem ze może pogniły już jakieś mocowania i dlatego tak to wygląda... Ale w wolnej chwili zrobię to co radzą chłopaki
Ps. A co można zrobić z bokami ? jak je podwiesić do góry ? |
_________________ TEMPRA 1.6 S.X ie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|