|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Problem - bezpiecznik postojówki |
Autor |
Wiadomość |
kamilq
witamy nowego
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 18-12-2010, 09:25 Problem - bezpiecznik postojówki
|
|
|
Witam:)
Mam taki problem z tempra 1.9 że:
ubzdurała sobie że będzie wywalać bezpiecznik od postojówek odpowiedzialny za (przód prawa lampa, tył lewa, oświetlenie tablicy rej i licznik);
Więc wypiłem tylna lampę i wywala i do szło ze wypiąłem wszystko i dalej wywala bezpiecznik co to może być ?? i czy jest możliwe ze zniszczyła sie manetka do świateł ?? |
|
|
|
|
wladeczek22
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 02 Cze 2010 Posty: 135 Skąd: Mrozy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 18-12-2010, 13:35
|
|
|
gdzieś masz zwarcie , i dlatego wywala |
|
|
|
|
kamilq
witamy nowego
|
Wysłany: 18-12-2010, 14:51
|
|
|
a może to być kostka od haka, niby ja na wakacjach wymieniałem na nową |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 18-12-2010, 19:54
|
|
|
który bezpiecznik Ci się przepala? bo są dwa i pomieszane. Nie jest to podzielone na lewo i prawo. jeden to tył prawy, lewa lampka rejestracji, reflektor lewy przedni(mówimy o pozycyjnych). Drugi sobie dopisz. Najprawdopodobniej to będzie coś w skrzynce bezpieczników. a próbowałeś podmienić przekaźnik. Co do manetki to na 99% nie ona, po włączeniu na manetce prąd idzie do przekaźnika i z tamtąd przez bezpieczniki do żarówek. Jeszcze jedno, czy tylne światła przeciwmgielne Ci działają? TO WAŻNE?! |
|
|
|
|
kamilq
witamy nowego
|
Wysłany: 19-12-2010, 12:22
|
|
|
skrzynkę bezpieczników wymieniłem cała ze wszystkim, przeciw mgielne działają, wczoraj jeszcze wyczyściłem wszystkie masy(dałem nową jeszcze do kostki do haka) i narazie trzyma bezpiecznik zobaczę jutro co będzie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|