|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
P1i czy Mio A501 |
Autor |
Wiadomość |
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 02-06-2008, 15:35 P1i czy Mio A501
|
|
|
Powiedzcie mi Bandziorki, który z Was może mi doardzić, który z tych fonów wybrać.
W grę wchodzi tylko NÓWKA z polskiego sklepu/salonu. Żadne sprowadzane mnie nie interesują
Za P1i przemawia firma, czyli jakość rozmów będzie bardzo dobra i aparat też nieźle foci.
No i oczywiście klawa QWERTY.
Już za stary jestem na klepanie na zwykłej klawiaturze terminów, przypomnień itp.
Smsów już w ogóle zaprzestałem pisać
No i fakt, że to bardziej telefon niż MDA.
Za MIO przemawia, wielki wyświetlacz, winda i fakt, że jest łatwiej dostępny bez simlocka.
Mupik Z tego co widziałem to chyba Mio sprzedawałeś w swoim sklepie
Jak na razie przez tą lepszą dostępność skłaniam się do MIO ale nie wiem, czy to dobry pomysł żebym później nie biegał i zasięgu nie szukał */
Różnica w zakupie jest spora, Mio mam za 700-800zł nówka funkiel, P1i w sklepie kosztuje ok. 1100zł
Allegro niestety odpada bo większość P1i nówek na allegro ma simlocka na oranżadę, a ja muszę mieć na plusa.
No to teraz zniechęcajcie mnie do Mio bo wolałbym P1i
Tylko, że teraz nie mam aksy na P1i, więc pewnie dopiero go kupię na początku przyszłego roku, jak mi się będzie umowa kończyć.[/u] |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
opti
Pomógł: 29 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 1621 Skąd: Podkarpacie
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 02-06-2008, 15:37
|
|
|
P1 wez, kumpel ma i zadowolony z niego jest.. mi sie tez widzial jak ogladalem |
_________________ Tipo 1.9TD 90KM Granturismo
Nuova Bravo 1.9 16v mj 190KM Sport |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 02-06-2008, 16:24
|
|
|
Emf, SPV M 650 |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
opti
Pomógł: 29 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 1621 Skąd: Podkarpacie
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 02-06-2008, 19:16 Re: P1i czy Mio A501
|
|
|
Emf, do nowego roku to ty zachorujesz na ten model:
Sony Ericsson XPERIA X1 |
_________________ Tipo 1.9TD 90KM Granturismo
Nuova Bravo 1.9 16v mj 190KM Sport |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 02-06-2008, 19:24
|
|
|
opti, widziałeeeeeeeeeemmmm gooooo
Ale on będzie grubo poza moimi finansami |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 06-06-2008, 18:07
|
|
|
Ano mam a ceny moge miec naprawde dobre, jabys cos potrzebowal to raczej pisz na mail lub smsy bo na gg i forum ostatnio sporadycznie bywam.
Co do P1 fajne urzadzenie ale... system jak dla mnie za trudny dla przecietnego zjadacza chleba.
Emf moze sobie kup asusa p527 albo p550 tez mam to w ofercie tylko z EN jezykiem w dobrych cenach , duzo lepsze niz mio a501 bo to bardziej palmtop niz smartfon ten telefon jest tam strasznie na sile i malo poreczny
To tyle jak cos to pisac mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu bede juz mial wkoncu stale lacze (obencie iIdno) to nadrobie tu zaleglosci
pozdrawiam |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|