Chuck Norris i Kopniak z Półobrotu |
Autor |
Wiadomość |
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 17-01-2006, 22:28 Chuck Norris i Kopniak z Półobrotu
|
|
|
Zapraszam na:
http://chucknorris.glt.pl/
A tak w ogole to
Chuck Norris policzyl do nieskonczonosci i to 2 razy!
Chuck Norris potrafi podpalić mrówkę lupą. W nocy.
Chuck Norris jest jedyną osobą, która pokonała ściankę w tenisa.
I wiele wieciej .... |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 17-01-2006, 22:35
|
|
|
ueheheheheheeeeee
Dobreeeeeeeeeeeeeee
To byl idol wielu osob jak video dopiero wchodzilo do Polski.
Obejrzalem z nim wieeeeeele filmow |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 17-01-2006, 22:36
|
|
|
Lol też się komuś chciało pisac |
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 17-01-2006, 23:25
|
|
|
Hehe kurcze pamietne czasy...
Sam pamietam jak zesmy chodzili na silke w ogolniaku i bylo
"Chuck co robisz?
Pakuje:D"
w jakis telezakupach to bylo:D
h ale sie usmialem z tych tekstow |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Sh4rKy
Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 183 Skąd: EZG
|
|
|
|
|
jabko
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1012 Skąd: dolny śląsk
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 18-01-2006, 20:53
|
|
|
Panowie trochę pokory.
Przecie to uczeń sławnego Bruce'a Lee. |
_________________ Tipo 1.6i.e '92
Ogromnie lubię kobiety, zwłaszcza te
piękne i uległe |
|
|
|
|
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 19-01-2006, 08:10
|
|
|
jabko napisał/a: | Panowie trochę pokory.
Przecie to uczeń sławnego Bruce'a Lee. |
napewno nie uczen. gral z nim w jednym filmie "Return of the dragon"
to 6-krotny mistrz swiata w karate wagi sredniej. Ja tam szanuje tego pana chociazby ze wzgledu wykonywania tej samej profesji co ja. Nie smiesza mnie jakies glupie zarty ktore nabijaja sie z Chucka. Jeden z nielicznych aktorow ktory nie szpanuje jakimis glupimi szpagatami co film... |
|
|
|
|
jabko
|
Wysłany: 19-01-2006, 09:27
|
|
|
Robertino napisał/a: | Jeden z nielicznych aktorow ktory nie szpanuje jakimis glupimi szpagatami co film... |
hmmm
Czyżbys miał na mysli pana van damme ???? |
piękne i uległe |
|
|
|
|
miszko
|
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 19-01-2006, 15:05
|
|
|
Cytat: | hmmm
Czyżbys miał na mysli pana van damme ???? Laughing
|
dokladnie...moja babcia umie lepiej kopac niz on. W kazdym swoim filmie jest zakrwawiony i ledwo zyje a pozniej dostaje taki zastrzyk energii( cholera wie skad) ze kładzie przeciwnika na łopatki. Z niego lepszy baletmistrz niz karateka ogolnie... |
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 23-01-2006, 23:01
|
|
|
van damme też jest nie najgorszy, w sumie patrząc i czytając obiektywnie wypracował jakieś swoje techniki i potrafi być dobry, swoje też umie i trenował.. a filmy .. wiadomo... tam narzucają częściowo co aktor ma robić bo jest zabawką, dodatkiem co film ma uciekawić.... to też nie przez to tak można patrzeć....
Norris z kolei - niby dobry, nie czepiałbym się, ale troszkę biednie rzeczywiście to wyglądało jak wlazł w telezakupy z tym 'pakuję' (widziałem też ) ,jak ludzie co ich z bigbrothera pod most wyrzucili i np kubki rozdają w tvshop i się podniecają jakie wspaniałe i w ogóle mjut.... prócz telezakupów ostatnie serie z nim bywały zbyt naciągane, monotonne, spowszedniały itp itd... serie seriali czy jakieś filmy....
a link - stronka: niektóre texty mogą być nawet zabawne i pasują, ale większość bywa trochę jakby nawet głupia i taka biedna tesh... ciekawe co się go tak ktoś uczepił..... |
|
|
miszko
|
Wysłany: 23-01-2006, 23:22
|
|
|
Some fresh news about Chuck Norris
Click to continue |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 24-01-2006, 19:25
|
|
|
unknown napisał/a: | van damme też jest nie najgorszy, w sumie patrząc i czytając obiektywnie wypracował jakieś swoje techniki i potrafi być dobry, swoje też umie i trenował.. a filmy .. wiadomo... tam narzucają częściowo co aktor ma robić bo jest zabawką, dodatkiem co film ma uciekawić.... to też nie przez to tak można patrzeć....
Norris z kolei - niby dobry, nie czepiałbym się, ale troszkę biednie rzeczywiście to wyglądało jak wlazł w telezakupy z tym 'pakuję' (widziałem też ) ,jak ludzie co ich z bigbrothera pod most wyrzucili i np kubki rozdają w tvshop i się podniecają jakie wspaniałe i w ogóle mjut.... prócz telezakupów ostatnie serie z nim bywały zbyt naciągane, monotonne, spowszedniały itp itd... serie seriali czy jakieś filmy....
a link - stronka: niektóre texty mogą być nawet zabawne i pasują, ale większość bywa trochę jakby nawet głupia i taka biedna tesh... ciekawe co się go tak ktoś uczepił..... |
Jesli mialbys jakiekolwiek pojecie o sztukach walk to porownojac hucka do van damma stwierdzilbys co i jak . van Damme to poprostu baletmistrz a nie karateka,chuck natomiast moze i slaby aktor ale w jednym jest dobry. W Sztukach Walk. I to mi mowi moje 14-letnie doswiadczenie w tej dziedzinie. To mozna rozpoznac jak ktos sie na tym zna. Jako aktor to...moze sie lepiej nie wypowiadac. |
|
|
|
|
sloneczna
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2005 Posty: 370 Skąd: ostrzeszów wlkp
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 11-02-2006, 23:20
|
|
|
Jutro pogody nie będzie.Ania dostała od Chucka Norisa z półobrotu .Chuck jest niezastąpiony ,nic Ani nie podniesie na nogi. |
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 12-02-2006, 10:17
|
|
|
Przeraża mnie tempo z jakim ta strona się rozrasta.......A to przecież takie głupoty.... |
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 12-02-2006, 15:05
|
|
|
Kamilbanan napisał/a: | A to przecież takie głupoty |
Wszystko jest względne........tylko Chuck Norris jest bezwzględny |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 12-02-2006, 22:31
|
|
|
ja nie wiem co Wy wszyscy macie z tym Chuckiem,na każdym forum o nim piszą |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 15-02-2006, 20:43
|
|
|
http://a.muglets.com/RABM |
|
|
Zuzanna82
Wiek: 41 Dołączyła: 10 Paź 2005 Posty: 306 Skąd: Maryport, Cumbria
Województwo: Other
|
Wysłany: 16-02-2006, 11:55
|
|
|
Najlepsze co do tej pory przeczytalam o Chucku to podpis wykladowcy pod wynikami z egzaminu:
Chuck Norris wiedzial ile wynosi liniatura rastra.
Ale beton, moze jego to smieszlo hehe napewno jest jego wlasnego autorstwa |
_________________ Trust The Girl!!
|
|
|
|
|
Erewan
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 16-02-2006, 14:44
|
|
|
Zuzanna82 napisał/a: | Chuck Norris wiedzial ile wynosi liniatura rastra. |
Żeby zrozumieć dowcip, trzeba wiedzieć, co to jest "liniatura rastra"
Z racji swoich studiów (geodezja i KARTOGRAFIA) mam do czynienia z rastrami na co dzień, więc nie jest to taki betonowy dowcip, na jaki laikowi wygląda
Niemniej mania kawałów o Norrisie jest żenująca i po raz kolejny społeczność internetowa klepie i powtarza głupoty... A może po prostu naukowcy robią badania, jak szybko rozchodzą się po świecie informacje i mody puszczone do sieci, jaki mają zasięg i jakie oddziaływanie na internautów? |
|
|
|
|
Zuzanna82
|
Wysłany: 16-02-2006, 16:07
|
|
|
Erewan napisał/a: | Żeby zrozumieć dowcip, trzeba wiedzieć, co to jest "liniatura rastra"
Z racji swoich studiów (geodezja i KARTOGRAFIA) mam do czynienia z rastrami na co dzień, więc nie jest to taki betonowy dowcip, na jaki laikowi wygląda |
Liniatura rastra:
Liniatura rastra nazywana także gęstością rastra jest definiowana linią elementów graficznych (punktów, linii itp.) rozmieszczonych w stałych odstępach na jednostce długości, a w konsekwencji na jednostce powierzchni i wyrażona zwykle w liniach na cm - lpc (w krajach anglojęzycznych w liniach na cal - lpi).
Z racji swoich studiow (wydawnictwa) mam do czynienia z rastrami na co dzien, wiec jest to taki betonowy dowcip, na jaki wyglada |
|
|
|
|
|
Erewan
|
Wysłany: 18-02-2006, 17:00
|
|
|
Zuzanna82 napisał/a: | Z racji swoich studiow (wydawnictwa) mam do czynienia z rastrami na co dzien |
Ooo, nareszcie ktoś z klanu poligrafów A można wiedzieć dokładniej, jaki wydział i kierunek? W razie problemów z dyplomem będę uderzał po porady
Co do betonowości dowcipu, chodziło mi o to, że po prostu nie jest bardziej betonowy, niż wszystkie pozostałe - są na żenującym poziomie 13-letniego internauty |
|
|
|
|
Zuzanna82
|
Wysłany: 18-02-2006, 17:11
|
|
|
Erewan napisał/a: | A można wiedzieć dokładniej, jaki wydział i kierunek? | zarzadzanie i inzynieria produkcji (wydawnictwa)/wydzial informatyki/politechnika szczecinska.
Erewan napisał/a: | 13-letniego internauty |
hamerykanskiego. |
|
|
|
|
|
Erewan
|
Wysłany: 18-02-2006, 17:29
|
|
|
Zuzanna82 napisał/a: | zarzadzanie i inzynieria produkcji (wydawnictwa)/wydzial informatyki |
Ojoj, to trochę dziwnie Wam tą informatykę rozwinęli na polibudzie szczecińskiej W Warszawie istnieje osobny Wydział Inżynierii Produkcji, bo nijak z informatyką tego połączyć się nie dało Ale co "kraj", to obyczaj
Jak będę zakładał własne wydawnictwo kartograficzne, to będę wiedział, kogo brać na szefa procesu wydawniczego |
|
|
|
|
jabko
|
Wysłany: 18-02-2006, 21:29
|
|
|
Erewan napisał/a: | ...Ojoj, to trochę dziwnie Wam tą informatykę rozwinęli na polibudzie szczecińskiej W Warszawie istnieje osobny Wydział Inżynierii Produkcji, bo nijak z informatyką tego połączyć się nie dało ... |
O ile dobrze pamiętam Polibudka Warszawska jest drugą uczelnią techniczną w kraju a rok temu była nawet pierwsza. Tak sie wymieniają z Wrocławską z roku na rok.
Szczecińskiej nie ma z przodu.
Tegoroczny ranking
A ty Erewan jesteś na geodezji na Polibudzie ??
Bo we Wrocku geodezja i kartografia jest na Akademii Rolniczej a nie na PWR. |
piękne i uległe |
|
|
|
|
|