|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
problem z zakupem sprzęgła |
Autor |
Wiadomość |
Dziąbal
Pomógł: 5 razy Wiek: 35 Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 237 Skąd: Elbląg
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 17-12-2009, 17:11 problem z zakupem sprzęgła
|
|
|
Byłem u mechanika, dzwonił po sklepach, i jest problem ze sprzęgłem do mojego 1.8. Jak maja to 500 zł komplet albo wiecej. Znalezlismy komplety na np na allegro jednak jest problem z dobraniem odpowiedniego. Silnik był wymieniany i sam nie wiem co tam jest zalozone, a rozmiary docisków sa rózne, u mnie chyba 215 mm, w poniedzialek ma go rozebrać i wtedy bedziemy zamawiac. Macie namiary na znajome sklepy, potrzebuje namiary, linki, w razie potrzeby zebym mial skad zamowic.
** Dodano: 17-12-2009, 17:12 **
Z góry dzieki za pomoc. Max za komplet 350 zl licze.. |
_________________ TempRa 1.8
Tipo 3D 1.8 |
|
|
|
|
lazik666
Pomógł: 9 razy Wiek: 37 Dołączył: 13 Mar 2009 Posty: 892 Skąd: Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 17-12-2009, 19:45
|
|
|
Napisz do kolegi wiki1982 |
_________________ “Jeśli rozmawiasz z Bogiem, jesteś religijny. Kiedy Bóg przemawia do ciebie jesteś chory psychicznie.” - House MD
I need more ViCoDiN
był Fiat TIPO 1.4ie LPG
i Tempra AbartH 1.6ie LPG i Bordowa 1.6 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|