|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Problem z paliwem ... |
Autor |
Wiadomość |
Bart18
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 13-09-2006, 09:34 Problem z paliwem ...
|
|
|
Witam Co moze byc przyczyna tego ze paliwo wogole nie dochodzi do wtrysku przy silniku 1.4i.e z jednopunktowym wtrsykiem. Jest to tak swiece kable cewka moduł zapłonowy jest ok bo sprawdzałem to wszystko na innym Tipku kumpla. Podejrzewam ze paliwo nie dochodzi gdyz jesli sciagne filter powietrza i wleje bezposrednio troche benzynki to odpala na szczał.. Co moze byc tego przyczyna ?? Potem gdy juz silnik jest rozgrzay to pali bez problemu ?? |
_________________ Tipo 1.4i.e + LPG
.... Cokolwiek robisz, robisz dla siebie ...... |
|
|
|
|
BYQ
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 12 Cze 2005 Posty: 88 Skąd: Kraków/Jasło
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 13-09-2006, 10:15
|
|
|
Czujink położenia wału? Sprawdz rezystancje. |
|
|
|
|
Bart18
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 13-09-2006, 10:23
|
|
|
sprawdzałem jest taka jak powinna być na zimnym miał cos około 850ohm a na rozgrzanym około 900ohm Czyli chyba włąsciwia rezystancja z tego co cztałem. |
_________________ Tipo 1.4i.e + LPG
.... Cokolwiek robisz, robisz dla siebie ...... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|