Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
osłona ręcznego.. coś nowego;
Autor Wiadomość
unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 27-04-2007, 17:57   osłona ręcznego.. coś nowego;

wczoraj jak wracałem późnym wieczorem po 'lekkich' wertepach ('typowej' PL drodze)
pod domem zorientowałem się, że osłona (jej część właściwie) ręcznego jest jakaś jakby jej nie było :?
chodzi o te dwie gumy po bokach (wzdłuż), 'fartuchy' powiedzmy, międzie którymi przesuwa się drążek ręcznego; prawa się trzyma OK, lewa odpadła;
wyciągnąłem tą gumę i blaszkę jakąś, wygląda , że guma na nacięcia co kawałek i blacha też, od dołu nakłada się gumę na wypustki a jak przejdą przewz nią to na tą gumę blachę jeszcze i też wypustki mają przejść... chyba; chyba z godzina mi zleciała (bo ciemno) przy grzebaniu z tym, dostęp tylko poprzez zaślepkę z tyłu (nie mam środkowego tunelu powietrznego) i z boku obok ręcznego, szlag mnie trafiał nieźle, założylem, ale odpadło w końcu;
poleciały jakieś zatrzaski nagle czy jak to z tym jest? bo się wk... i jakieś śruby dam, będzie 'tjunink' albo coś podłożę od dołu... ćwiczył to ktoś?
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu