|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
osłona ręcznego.. coś nowego; |
Autor |
Wiadomość |
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 27-04-2007, 17:57 osłona ręcznego.. coś nowego;
|
|
|
wczoraj jak wracałem późnym wieczorem po 'lekkich' wertepach ('typowej' PL drodze)
pod domem zorientowałem się, że osłona (jej część właściwie) ręcznego jest jakaś jakby jej nie było
chodzi o te dwie gumy po bokach (wzdłuż), 'fartuchy' powiedzmy, międzie którymi przesuwa się drążek ręcznego; prawa się trzyma OK, lewa odpadła;
wyciągnąłem tą gumę i blaszkę jakąś, wygląda , że guma na nacięcia co kawałek i blacha też, od dołu nakłada się gumę na wypustki a jak przejdą przewz nią to na tą gumę blachę jeszcze i też wypustki mają przejść... chyba; chyba z godzina mi zleciała (bo ciemno) przy grzebaniu z tym, dostęp tylko poprzez zaślepkę z tyłu (nie mam środkowego tunelu powietrznego) i z boku obok ręcznego, szlag mnie trafiał nieźle, założylem, ale odpadło w końcu;
poleciały jakieś zatrzaski nagle czy jak to z tym jest? bo się wk... i jakieś śruby dam, będzie 'tjunink' albo coś podłożę od dołu... ćwiczył to ktoś? |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|