|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Amortyzatory do Tipo |
Autor |
Wiadomość |
milky
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 16-12-2014, 10:21 Amortyzatory do Tipo
|
|
|
Mam pytanie takie, czy Monroe to jest dobra firma jeśli chodzi o amortyzatory? Tutaj znalazłem takie oferty: http://www.iparts.pl/auto...118-100121.html Możecie coś konkretnego o niej powiedzieć? z góry dzięki. |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 16-12-2014, 11:57
|
|
|
Monroe to średnia-lepsza firma. Standardowe to np QH, SRL Optimal. Gorsze to takie bardziej budżetowe jak Hart, Kraft itp. Lepsze to TRW, Kayaba, Billstein. Patrz też na to czy to tylko amor olejowy czy gazowy (właściwie olejowo gazowy). Olejowe są gorsze, szybciej ciekną, na zimnym są twardsze, ale tańsze. Gazowe pracują równo, ale są droższe. |
|
|
pit14
Pomógł: 13 razy Wiek: 56 Dołączył: 15 Maj 2013 Posty: 463 Skąd: Kraśnik
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 16-12-2014, 16:27
|
|
|
milky, Jakie potrzebujesz ? Przód czy tył ? Jak tył to mam kayaby gazowe excel- g prawie nowe za 1/2 ceny. Jak coś to na p.w |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|