|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Lotka klapy Tempra Kombi |
Autor |
Wiadomość |
Darek91
Wiek: 32 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 125 Skąd: Konstancin-Jeziorna
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 13-01-2011, 20:04 Lotka klapy Tempra Kombi
|
|
|
Moze bedziecie wiedzieli.
Potrzebuje z czegos dopasowac lotke na klape do kombi.
Oczywiscie nie chodzi mi o lotke w stylu F&F tylko o cos "w miare" dyskretnego czyli coś takiego
Na początku myślałem właśnie o takiej z Volvo 850 no ale 150zł i nie wiadomo czy bedzie pasować to troche nie bardzo.
Wiecie z czego można podpasować? |
_________________ 159A3.000
Stop eco-terrorism, fuck the fuel economy! |
|
|
|
|
boberko
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 11 Sty 2011 Posty: 64 Skąd: Tłuszcz
|
Wysłany: 17-01-2011, 18:02
|
|
|
Moze ja sie wypowiem, choc jestem chyba tu najmlodszy ale cos na ten temat probowalem i wyszlo ok A mianowicie zadziwie was i powiem ze mam swoje tipo, chociaz narazie brat nim jezdzi ale ja przy nim cos zrobie jak trzeba:) Chcielismy zrobic do niego lotke, bo zadna w necie nie podchodzila nam zabardzo z wygladu. I Sprobowalismy, zdjelismy klape , tam gdzie miala byc lotka przykleilismy biale kartki, kupilismy wczesniej pianke poliuretanową, nałozylismy sporo. Jak zaschło szlifowalismy i wyszedł taki kształt jak nam sie podobał. Odkleilismy kartki razem z lotką, nałożylismy żywice, potem szpachle, szlifowanie i trysnelismy lakierem,a potem przykleilismy. Może komuś się to przyda tez do innych rzeczy i wzbudzi w nim fantazje do tworzenia swoich elementów karoseri Sorki dał bym zdjecia jak wyglada to w stanie obecnym ale w listopadzie było bum i brat dostal w du*sko i tył do wymiany ( klapa, swiatla, zderzak) |
|
|
|
|
pisario
Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 933 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-01-2011, 18:14
|
|
|
Ehh... to ja z checia zobacze efekt koncowy. |
_________________ A pamietasz jak mowiles ze nigdy nie kupisz...
PEUGEOT??? |
|
|
|
|
boberko
|
Wysłany: 17-01-2011, 19:10
|
|
|
W ferie zaczynamy od nowa to pewnei dam fotki |
|
|
|
|
Darek91
|
Wysłany: 17-01-2011, 19:27
|
|
|
boberko napisał/a: | tam gdzie miala byc lotka przykleilismy biale kartki, kupilismy wczesniej pianke poliuretanową, nałozylismy sporo |
Takie "zrób to sam"
To ja sie rozpędze i zetne ten plastikowy slupek co przy drodze stoi i z niego bede rzeźbił |
|
|
|
|
boberko
|
Wysłany: 17-01-2011, 20:17
|
|
|
Wiesz, rób co chcesz Ale ja nie narzekam na ten sposób bo sie sprwadził, kazdy robi jak chce z czego chce, i co chce wiec |
|
|
|
|
Darek91
|
Wysłany: 17-01-2011, 20:26
|
|
|
boberko, wiesz,ja jak bym mial Tipo to nawet bym sie nie zastanawial,tylko kupił na alledrogo, ale mam Tempre,do tego Kombi a do tej maszyny nie ma takich "gadżetów" |
|
|
|
|
boberko
|
Wysłany: 17-01-2011, 20:34
|
|
|
No fakt Wiesz jak cos sie komuś podoba no to kupuje no to chyba oczywiste My zrobilismy (a wiekszosc ja i pasi, ładnie było puki sie nie rozbilo. Kazdy uwaza jak chce i nie ma sie o co klucic |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|