|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Ponowne logowanie |
Autor |
Wiadomość |
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 09-02-2007, 14:49 Ponowne logowanie
|
|
|
Po jakim czasie "bezczynności" po zalogowaniu na Forum muszę zalogować się ponownie?
Często mam tak, że loguje się na Forum ale w międzyczasie muszę zrobić coś innego. Wracam ponownie na Forum i muszę się ponownie zalogować bo w... strona "wygasła". Trochę to uciążliwe bo jeśli chcę być cały czas zalogowany to muszę często odświeżać stronę. Nie da się coś z tym zrobić? |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 09-02-2007, 17:39
|
|
|
O to dziwne, bo ja nawet nie wiem co to znaczy wylogowanie
Wchodzę i mnie loguje automatycznie i nigdy zdarzyło mi się żeby mnie wylogowało. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 09-02-2007, 20:50
|
|
|
no, skosztuj swe ciasteczka w przeglądarce czy są OK i sprawdź ustawienia przeglądary odnośnie sesji, ciastek, auto-menedżera haseł... najwyżej ustaw sobie by pamiętała i z automatu logowała, wtedy nawet nie zauważasz momentu logowania... w I.Exploderze powinno siałać, w Operze siała, Netszkapa nowsza, starsza może, Mozilla powinna pamiętać też... przeczyść oc nieco i daj na zapamiętanie; zresztą na samym forum masz [v] checkbox'a obok miejsca na login : hasło , jak zaznaczysz, to przeglądarka powinna zrozumieć ze skryptu , że ma pamiętać login i hasło i z automatu logować... bez odświeżania sesji co chwila... |
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 09-02-2007, 20:53
|
|
|
unknown napisał/a: | najwyżej ustaw sobie by pamiętała i z automatu logowała, wtedy nawet nie zauważasz momentu logowania |
ja mam taki motyw że jak zaznacze autologowanie to tylko jeden raz działa. później muszę wklepywać nick i hasło. |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 09-02-2007, 21:05
|
|
|
to też raczej masz problem z ciasteczkami i ustawieniami przeglądarki... to jest to zazwyczaj... a że na exploderze siedzisz to tym bardziej można poczyścić i pogrzebać jeśli Ci na auto-log, zależy, przejżyj menedżera haseł, autouzupełnianie, czy w ogóle masz włączone, czy może tempra.org nie masz dodaną do jakiejś dziwnej strfy co mu nawet nie wolno haseł itp zapamiętywać... |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 10-02-2007, 16:07
|
|
|
Radke, sesja autologowania wygasa po 3600sekundach bezczynności. Jeżeli "forum" stwierdzi ponowną chęć przeglądania strony będąc zalogowanym (ale już po upływie tych 3600 sekund) to odwołuje się do ciasteczek. Coś nie tak z ciasteczkami macie. Najlepiej zróbcie "czyszczenie" czyli wymażcie historię oraz ciasteczka. W IE robi się to w zakładce Narzędzia->Ustawienia->Ogólne. I kliknąć należy w Usuń pliki cookies i Usuń pliki. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 10-02-2007, 16:26
|
|
|
Albo kupcie w w markecie inne ciastka.
Dobre są Jeżyki z Jutrzenki |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 10-02-2007, 16:28
|
|
|
Oo ja też lubię jężyki |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|