|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zestaw naprawczy do reduktora Pilne WWA |
Autor |
Wiadomość |
CzerwonyWWA
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 29-04-2011, 06:52 Zestaw naprawczy do reduktora Pilne WWA
|
|
|
Gdzie moge kupić zestaw naprawczy w Warszawie do reduktora tomasetto AT??
I w jakiej cenie mniej więcej? Bardzo prosze o pomoc. Szukałem na forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi no moze poza giełdą na żeraniu..ale moze ktos zna wiecej sklepów? |
|
|
|
|
Rajek
Pomógł: 4 razy Wiek: 35 Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 453 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-04-2011, 08:24
|
|
|
Sklepów z częściami Fiata:
Ochota ul. Winnicka
Ochota ul.Łopuszańska
Włochy ul Dźwigowa
Grochów ul. Garwolińska
Dokładnych adresów nie pamiętam, gdyż jeżdżę tam już na czuja ale powinieneś znaleźć. Jak sobie przypomnę resztę sklepów to ewentualnie dopiszę. Pozdrawiam
** Dodano: 29-04-2011, 18:57 **
CzerwonyWWA, sorki byłęm zaspany i tak jakoś niemrawo napisałem posta. Popróbuj w tych sklepach, niekiedy mają też części do LPG. Jak coś to wal na Łopuszańską i tam cały pasaż oblecieć od sklepu do sklepu. |
_________________ Był:
Tipo 1.4 94r
Chevrolet Spark 0.8L 2008r
Tempra 1.6 LPG 91r
Jest:
ZTM |
|
|
|
|
CzerwonyWWA
witamy nowego
|
Wysłany: 29-04-2011, 18:57
|
|
|
wielkie dzięki za zainteresowanie i pomoc. Juz sobie poradziłem:) znalazłem sklep niedaleko domu na Mokotowie Dolnym. Zestawik 87zł wygladał na orginalny ale w komplecie nie było trzeciej membrany/uszczelki(tego pomiedzy czescią wodną a gazową) Własnie wymieniłem i zmontowalem wszystko i moge śmigać:D Tylko regulacja zostaje a na razie na ucho zrobiłem;) |
|
|
|
|
Rajek
Pomógł: 4 razy Wiek: 35 Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 453 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-04-2011, 21:35
|
|
|
Ok nie ma problemu |
_________________ Był:
Tipo 1.4 94r
Chevrolet Spark 0.8L 2008r
Tempra 1.6 LPG 91r
Jest:
ZTM |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|