|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Prośba o pomoc w znalezieniu domu! |
Autor |
Wiadomość |
yeah90
Wiek: 34 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 103 Skąd: Nowy Duninów
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 06-12-2010, 16:07 Prośba o pomoc w znalezieniu domu!
|
|
|
Witam.
Mam do Was wielką prośbę. Mianowicie miesią temu oszczeniła mi się suka i mam aż 7 szczeniaczków na wydanie (5 psów i 2 suczki)
Wiem, że nasze forum powstało w deczko innym celu, ale pytałem już chyba wszystkich w swoim otoczeniu i zainteresowanie nimi jest... masakrycznie małe
Pieski są na prawdę super gdyby ktoś chciał jakieś dokładniejsze foto proszę o kontakt postaram się o jakiś aparat.
Z góry sorki za słabe fotki ale cyfrówka mi padła a ten aparat w tel to żal po prostu.
Z racji na to, że wysyłka w paczce odpada z wiadomych powodów zwracam się szczególnie z prośbą do osób miszkających w obrębie Płocka lub Włocławka.
Psiaki są rasy... "mieszaniec podwórkowy" bo większość o to pyta. A co do wielkości to gdy dorosną to tak do kolan człowieka o wzroście ~180cm (mam tu siebie na myśli bo ich matka jest taka)
Fotki:
PROSZĘ O POMOC W ZNALEZIENIU DLA NICH DOMKU!
Nie wiedziałem gdzie umieścić temat, więc jeżeli któremuś z adminów się naraziłem to sorki |
_________________ /F/I/A/T/ Tipo 1.4 cat i.e rocznik `89 - PEREŁKA
"Życie młodego kierowcy to wieczna rezerwa..." |
|
|
|
|
ciechu
Pomógł: 65 razy Wiek: 45 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 4008 Skąd: Leszno
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 06-12-2010, 16:46
|
|
|
yeah90, najlepiej zrób też zdjęcie suki która je wydała. Każdy będzie wiedział czego się spodziewać mniej więcej kiedy dorosną. A "tata" wiadomo jak wyglądał? Czy to była "wtopa" |
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|