|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
przednia szyba-wklejanie |
Autor |
Wiadomość |
bodzio_dr
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 09-02-2007, 18:31 przednia szyba-wklejanie
|
|
|
Witam,mam pytanie odnosnie przedniej szyby.Lala mi sie woda i zalewalo bezpieczniki wiec rozkrecilem prawie cala deske rozdzielcza i ustalilem ze leje mi sie przez przednia szybe. Pojechalem do mechanika, ktory mi ja wyciagnal i wkleil jeszcze raz ale woda sie dalej leje tylko ze przecieka przez taki plastik w ktory sie wklada uszczelke z zewnatrz. I teraz mam pytanie czy klejac ta szybe do karoserii to nie powinno byc tak ze nawet tego plastiku od srodka nie powinno byc widac i wtedy woda by mi sie raczej nie lala. Gosc mnie chce naciagnac na wyjmowanie jeszcze raz szyby i wymiana uszczelki na nowa, ale uszczelka chyba nie ma nic do tego, tylko zle zostala wklejona. |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 09-02-2007, 19:59
|
|
|
uszczelka która jest widoczna na zewnątrz nie ma nic do uszczelnienia,bo jest tylko wciskana w taką rynienkę,którą wklejasz razem z szybą,nie rozumiem natomiast o co Ci chodzi z tym plastikiem od środka... jedynym uszczelnieniem jest klej,na którym kleisz szybe. |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|