Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Chce kupic Tempre, doradzcie
Autor Wiadomość
RmX Polska 
witamy nowego

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 24-11-2006, 16:40   Chce kupic Tempre, doradzcie

Witam, jestem tu nowy i to mój dopiero 3 post ;) Jestem posiadaczem Malucha, ale postanowiłem się przesiąść na cuś większego, myślałem nad ALfa Romeo 155 ale niestety wszytko rozbija się o $$$$$$$ więc postanowiłem że zakupie Fiata Tempre, jest abrdzo podobny do Alfy a zarazem tańszy, znalzłem kilka ofert ktore mnei zacieakwily, a zarazem trochę mnie zastanowiły ale wszytko po kolei:

1 oferta: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1885565
Po pierwsze to cena dosyć niska jak za rocznik `95?? fakt że składak ale mimo wszytko. a po drugie to ta wycieraczka, jakoś strasnzie wyoko jest?? nie sądzicie??

2 oferta: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1755799
Tutaj nie mam żadnych zastrzeżeń ale jeszcze nie dzwoniłem w celu uzyskania żadnych informacji bo dopoiero to ogłoszenie znalzłem a pozatym stan kontaw komórce jest bliski 0 PLN wiec zadzwonie w poniedizalek i sie moze czegos dowiem,

Teraz moje pytania ktora oferta wydaje sie bardzoiej a trakcyjna i cyz to sa takie normalne ceny czy raczej zaniżone przez jakieś nie widczna na fotkach usterki??
Mam jeszcze jedan prosbe czy jest moze ktos z okolicy i czy mógłby ktoś obejrzeć te 2 samochodziki?? bo ja mam spory kawałek czy do jedne j czy do 2 miejscowosci, takze nie wem czy warto jechac i jeszze ciagnac kumpla(mechanika) zeby je obejrzał,

jeszcze jedna sprawa, ma może ktoś do sprzedania albo zna kogoś kto sprzedaje F. Tempre z woj. Mazoweickiego, najlpiej z okolic siedlec???

Pozdrawiam :)

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 24-11-2006, 16:52   

RmX Polska napisał/a:
fakt że składak

Omiń tą ofertę. Unikaj składaków. Zawsze coś się znajdzie co nie jest złożone tak jak fabryka przewidziała i później możesz mieć problemy. Wycieraczka nie fabryczna, po drugie grill inny, nie był montowany w tych rocznikach. Ale to składak.

RmX Polska napisał/a:
2 oferta

Ta oferta już jest lepsza, ale i tak warto obejrzeć auto osobiście.
RmX Polska napisał/a:
jeszcze jedna sprawa, ma może ktoś do sprzedania albo zna kogoś kto sprzedaje F. Tempre z woj. Mazoweickiego, najlpiej z okolic siedlec???

Szukaj w dziale sprzedam, ogłaszają się tam klubowicze.

Krzysztof A. 

Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 24-11-2006, 18:12   

Ja dodam tylko że jeśli chodzi o nasze auta (T\T) trzeba powoli się przyzwyczaić że wychodzą z obiegu i znaczenie największe przy zakupie ma stan techniczny a nie rocznik i moim zdaniem to jest podstawą ceny jaką warto lub nie warto zapłacić za auto.Ciężko jest jakiekolwiek auto oceniać po zdjęciu ale myślę że strupa sam wyczujesz i dokonasz właściwego wyboru.
Z tych dwóch aut też bardziej przemawia do mnie drugie.
     Moneta

Tobi 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 27-11-2006, 15:02   

No i zanim zaczniesz się zastanawiać, zadzwoń. Też niedawno kupowałem i nieraz zdarzało się tak, że zastanawiałem się nad jakimś autem, potem dzwoniłem i okazywało się, że ogłoszenie dawno nieaktualne. Najpierw zadzwoń czy auto jeszcze w ogóle jest na sprzedaż :)

Zamawiaj jedzenie przez internet.
Moje domeny na sprzedaż.
     assistance   Moneta

cornelito 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 06-12-2006, 17:05   

Ja mam do sprzedania tempre. Ale moja to nie bedzie taka tania. A tak wogole to Witam kolege z Siedlec.
     assistance

Odpowiedz do tematu