|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Chce kupic Tempre, doradzcie |
Autor |
Wiadomość |
RmX Polska
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 24-11-2006, 16:40 Chce kupic Tempre, doradzcie
|
|
|
Witam, jestem tu nowy i to mój dopiero 3 post Jestem posiadaczem Malucha, ale postanowiłem się przesiąść na cuś większego, myślałem nad ALfa Romeo 155 ale niestety wszytko rozbija się o $$$$$$$ więc postanowiłem że zakupie Fiata Tempre, jest abrdzo podobny do Alfy a zarazem tańszy, znalzłem kilka ofert ktore mnei zacieakwily, a zarazem trochę mnie zastanowiły ale wszytko po kolei:
1 oferta: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1885565
Po pierwsze to cena dosyć niska jak za rocznik `95?? fakt że składak ale mimo wszytko. a po drugie to ta wycieraczka, jakoś strasnzie wyoko jest?? nie sądzicie??
2 oferta: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1755799
Tutaj nie mam żadnych zastrzeżeń ale jeszcze nie dzwoniłem w celu uzyskania żadnych informacji bo dopoiero to ogłoszenie znalzłem a pozatym stan kontaw komórce jest bliski 0 PLN wiec zadzwonie w poniedizalek i sie moze czegos dowiem,
Teraz moje pytania ktora oferta wydaje sie bardzoiej a trakcyjna i cyz to sa takie normalne ceny czy raczej zaniżone przez jakieś nie widczna na fotkach usterki??
Mam jeszcze jedan prosbe czy jest moze ktos z okolicy i czy mógłby ktoś obejrzeć te 2 samochodziki?? bo ja mam spory kawałek czy do jedne j czy do 2 miejscowosci, takze nie wem czy warto jechac i jeszze ciagnac kumpla(mechanika) zeby je obejrzał,
jeszcze jedna sprawa, ma może ktoś do sprzedania albo zna kogoś kto sprzedaje F. Tempre z woj. Mazoweickiego, najlpiej z okolic siedlec???
Pozdrawiam |
_________________ Póki co Malczan rocznik `97 ale maży mi się temperówka |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 24-11-2006, 16:52
|
|
|
RmX Polska napisał/a: | fakt że składak |
Omiń tą ofertę. Unikaj składaków. Zawsze coś się znajdzie co nie jest złożone tak jak fabryka przewidziała i później możesz mieć problemy. Wycieraczka nie fabryczna, po drugie grill inny, nie był montowany w tych rocznikach. Ale to składak.
RmX Polska napisał/a: | 2 oferta |
Ta oferta już jest lepsza, ale i tak warto obejrzeć auto osobiście.
RmX Polska napisał/a: | jeszcze jedna sprawa, ma może ktoś do sprzedania albo zna kogoś kto sprzedaje F. Tempre z woj. Mazoweickiego, najlpiej z okolic siedlec??? |
Szukaj w dziale sprzedam, ogłaszają się tam klubowicze. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Krzysztof A.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lip 2006 Posty: 100 Skąd: Jędrzejów
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 24-11-2006, 18:12
|
|
|
Ja dodam tylko że jeśli chodzi o nasze auta (T\T) trzeba powoli się przyzwyczaić że wychodzą z obiegu i znaczenie największe przy zakupie ma stan techniczny a nie rocznik i moim zdaniem to jest podstawą ceny jaką warto lub nie warto zapłacić za auto.Ciężko jest jakiekolwiek auto oceniać po zdjęciu ale myślę że strupa sam wyczujesz i dokonasz właściwego wyboru.
Z tych dwóch aut też bardziej przemawia do mnie drugie. |
|
|
|
|
Tobi
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 27-11-2006, 15:02
|
|
|
No i zanim zaczniesz się zastanawiać, zadzwoń. Też niedawno kupowałem i nieraz zdarzało się tak, że zastanawiałem się nad jakimś autem, potem dzwoniłem i okazywało się, że ogłoszenie dawno nieaktualne. Najpierw zadzwoń czy auto jeszcze w ogóle jest na sprzedaż |
_________________ Tempra 1.6S gaźnik + LPG
Zamawiaj jedzenie przez internet.
Moje domeny na sprzedaż. |
|
|
|
|
cornelito
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 06-12-2006, 17:05
|
|
|
Ja mam do sprzedania tempre. Ale moja to nie bedzie taka tania. A tak wogole to Witam kolege z Siedlec. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|