|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Drzwi, pakring-wgniotka |
Autor |
Wiadomość |
tomxx
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 14-05-2012, 09:50 Drzwi, pakring-wgniotka
|
|
|
Cześć, jak to bywa....drzwi to drzwi, a parking parkingiem ;/
banan jest na listwie centralnie ale tylko przy błotniku-czy jak klepnę z drugiej strony w tą listwą od strony wewnętrznej ,zabezpieczając się deską drewnianą od strony zewnętrznej to czy poleci podkład i lakier ? czy po prostu to lekko doprowadzę do normalności?
|
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
|
Wysłany: 14-05-2012, 15:20
|
|
|
listwę zdejmij żeby nie sprężynowała al resztę delikatnie wypychaj. |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
tomxx
|
Wysłany: 14-05-2012, 17:39
|
|
|
Listwa jest klejona... nie chce mi się tego robić...
pewnie się skończy na jednym uderzeniu młotka żeby to lekko poszło do przodu |
|
|
|
|
D@wIdS
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 16-05-2012, 19:39
|
|
|
tomxx napisał/a: | pewnie się skończy na jednym uderzeniu młotka żeby to lekko poszło do przodu |
Też tak myślałem, ale jak przyszło co do czego to musiałem trochę się pomęczyć. Nie będzie wyglądało jak z fabryki ale zawsze lepiej niż teraz. |
_________________ OPEL ASTRA BERTONE 2.0T
|
|
|
|
|
tomxx
|
Wysłany: 16-05-2012, 21:07
|
|
|
Powiem tak, listwa jest wgięta na wzmocnieniu drzwi;/ centralnie na tym wzmocnieniu jest listwa;/ wypchnąłem tylko ile się dało (widać różnicę) i na tym koniec |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|