|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
spryskiwacze leflektorów czy można zamontowć |
Autor |
Wiadomość |
Papdzan
Wiek: 38 Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 27 Skąd: Podlipie/k. Olkusza
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 18-10-2005, 13:37 spryskiwacze leflektorów czy można zamontowć
|
|
|
mam pytanie widziałem na forum poruszony temat ww spryskiwaczy no dalej stoje w miejscu bo miałbym chęc takie sobie zamontować. ale niewiem za bardzo jak to zrobić i czy da sie to zrobic w zderzaku bez otworów jesli tak to prosze o informaje na ten temat no i czy jest możliwosc zakupu takich spryskiwaczy i za ile? z góry dzieki |
|
|
|
|
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 19-10-2005, 12:34
|
|
|
wszystko mozna tylko pytanie brzmi: PO CO?
Po co Ci spryskiwacze? Masz Xenon czy co? |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 19-10-2005, 14:13
|
|
|
Papdzan, mozna zrobic. Jedynie musisz sam sobie dziury wyciac w plastiku. No i reszte domontowac. Acha no i pewnie bys musial jakos w srodku zamontowac dodaktowy przycisk do ich wlaczania, bo standardowo o ile pamietam jest zintegrowany z ta manetka kolo kierownicy. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Erewan
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 19-10-2005, 23:33
|
|
|
miszko napisał/a: | Acha no i pewnie bys musial jakos w srodku zamontowac dodaktowy przycisk do ich wlaczania, bo standardowo o ile pamietam jest zintegrowany z ta manetka kolo kierownicy. |
Standardowo spryskiwacze reflektorów włączają się w momencie włączenia spryskiwaczy szyby przedniej, ale tylko w przypadku, gdy jednoczesnie są WŁĄCZONE przednie światła mijania - nie ma osobnego specjalnego włącznika... Gdy światła przednie sa wyłączone, działąjątylko spryskiwacze szyby przedniej. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 20-10-2005, 11:22
|
|
|
Erewan, acha To dobrze ze mnie poprawiles. Wydawalo mi sie ze byla jakas zmiana. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|