|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Padło ogrzewanie :/ |
Autor |
Wiadomość |
DzIki
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 21-05-2006, 21:03 Padło ogrzewanie :/
|
|
|
Wczoraj w czasie deszczu zaczeły mi znikac poszczególne prędkości ogrzewania wnętrza ,po jakims czasie w aucie znikły wszytskie prędkosci,stanołem ,zgasiłem auto odpaliłem jeszcze raz zaczołem zmieniac biegi nawiewu i doszło do tego że został tylko 4 i nadodatek zaczeło śmierdziec w srodku spalonymi kablami a panienka co jechała obok mnie mówiła że śmierdzi zdechłym kotem ,i teraz sie was pytam da rady to naprawi czy szukac używanej konsoli nawiewów ...................................... |
|
|
|
|
dziura.arek
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 28 Lis 2004 Posty: 690 Skąd: Kraków - Zielonki
|
Wysłany: 21-05-2006, 21:21
|
|
|
Masz spalony rezystor silnika nawiewu. Użyj szukajki a na pewno znajdziesz dużo na ten temat. |
|
|
|
|
DzIki
|
Wysłany: 21-05-2006, 21:26
|
|
|
oki znalazłem,eheh wszytko na oczach ,wystarczy tylko polukac,sorki za zaśmiecanie forum. |
|
|
|
|
dziura.arek
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 28 Lis 2004 Posty: 690 Skąd: Kraków - Zielonki
|
Wysłany: 21-05-2006, 21:30
|
|
|
No to fajnie że znalazłeś.
W takim razie temat zamykamy. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|