|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Playstation 3 |
Autor |
Wiadomość |
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 19-12-2010, 22:55 Playstation 3
|
|
|
Tak sobie myślę, że może warto byłoby sobie zakupić taka zabawkę.
Ale z konsolami miałem do tej pory do czynienia mniej więcej tyle ile z Mercedesami klasy S, no może ciut więcej bo kilka razy na nich grałem, a Mercedesa S-klasy nie prowadziłem
Jest w Tesco PS3 320 GB za 1399zł. plus trzy gry Infamous, Ratchet and Clank i Uncharted 2.
Te gry to pewnie jakieś g.....
Ale czy uważacie, że warto zanabyć taki cosik?
Czym się różnią te konsole PS 3 oprócz wielkością dysku? |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 19-12-2010, 23:17
|
|
|
Emf, w media markt mieli promocję za 800zł, czy coś koło tego. Poszukaj gdzieś dalej. Generalnie konsole są trochę przereklamowane, ciężko grać na piratach, oryginalne gry są bardzo drogie i pasują tylko do tej konkretnej konsolo. Wolę PC. |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 19-12-2010, 23:41
|
|
|
Jelcyn napisał/a: | ciężko grać na piratach |
Żaden problem przerobić konsolę na "pirata" tylko, że wtedy traci się gwarancję.
Jelcyn napisał/a: | Generalnie konsole są trochę przereklamowane |
Też tak uważam. Wolał bym mocnego kompa za cenę tej ps3.Nie lubię grać na takich zabawkach ponieważ do dupy jest sterowanie w strzelankach. Call of duty czy inne takie stają się drętwe. Nie ma to jak szybkie zwinne ruchy myszką.
Emf, http://forum.tempra.org/t...gra-vt19961.htm |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
Jelcyn
|
Wysłany: 19-12-2010, 23:43
|
|
|
Luczu napisał/a: | tylko, że wtedy traci się gwarancję. | o to mi chodziło
Aha, PC zawsze można podkręcić, dołożyć ramu i lecisz z nowszymi grami a w konsolach masz problem. |
|
|
|
|
Luczu
|
Wysłany: 19-12-2010, 23:46
|
|
|
Jelcyn napisał/a: | Aha, PC zawsze można podkręcić, dołożyć ramu i lecisz z nowszymi grami a w konsolach masz problem. |
Cała " magia " ps czy xboxa polega na tym, że każda gra która na nią wychodzi jest zajebista graficznie i chodzi bez przycięcia |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Jest
|
|
|
|
|
Jelcyn
|
Wysłany: 19-12-2010, 23:51
|
|
|
Tak, zgadza się,ale jesteś zablokowany tym, że odpalisz tylko gry na daną konsolę. Nowszych czy starszych już nie dasz rady. Dodatkowo obsługa gier typu RPG albo FPP jest raczej porąbana, bez myszki się nie da. Tzn przynajmniej ja nie potrafię.
Do kompa zawsze można dokupić pada albo kierownicę albo joystick.
Emf, moja rada? Zainwestuj w PC, żadna konsola nie da rady odpalić naszego forum |
|
|
|
|
Luczu
|
Wysłany: 20-12-2010, 00:10
|
|
|
Jelcyn napisał/a: | Emf, moja rada? Zainwestuj w PC | też tak mówię.
Zależy co kto lubi. Ja np. nie lubię konsol. Wkurzają mnie choćby z nazwy i że się nie da normalnie grać w strzelanki
Jelcyn napisał/a: | żadna konsola nie da rady odpalić naszego forum |
w ps3 chyba jest internet |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Jest
|
|
|
|
|
Jelcyn
|
Wysłany: 20-12-2010, 00:11
|
|
|
Luczu napisał/a: | w ps3 chyba jest internet | do gier on-line, wymiany save`ów i ściągania łatek |
|
|
|
|
pisario
Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 933 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 20-12-2010, 00:14
|
|
|
Doloze piec groszy jako ze PS3 posiadalem, i posiadam Xboxa 360 black.
PS3
plusy:
+ Blu Ray
+ DUŻO GIER w tym wiele po polsku,
+ Dobre ceny gier = mam na mysli fakt ze tzw klasyke na PS3 mozna kupic za 20-40zl, na xboxa niestety ceny nawet klasyki wyzsze. Ceny nowych podobne.
+ Duzo "udziwnien" w postaci kontrolerow Moove,Buzz,gitary,konsoli dj, perkusji, maty do tanca i innych
+ Przy oryginalnej grze mozliwa gra przez internet bez dodatkowych kosztow (o ile posiada sie polaczenie z netem)
+ Podobno niezastapione, najbardziej ergonomiczne PADY.
+ Gry nawet w FULL HD
+ intuicyjna obsluga
To tak z grubsza
MINUSY
- glosna praca nawet w trybie jalowym (jak na konsole) ale to moje zdanie
- Jezeli zamierzamy uzywac konsoli jako odtwarzacza bluray.. laser padnie duzo duzo szybciej
XBOX 360 mowie tutaj o nowej wersji black
+ naprawde cicha praca
+ cenowo tanszy od playstation
+ mnostwo gadzetow do pobrania czesto za darmo z xboxlive
+ Pad jak dla mnie najlepszy z mozliwych
+ Dosyc duzo gadzetow w postaci mikrofonow, konsoli, kierownic, gadzetow
+ dluzszy niz w PS czas pracy na baterii (kontrolera - pada)
+ duzo gier i jezeli chodzi o ilosc tytulow to pewne jest ze wiecej bedzie ich z czasem na xb niz ps glownie z racji tego, ze konsola nalezy do giganta rynku czyli Microsoftu ktory stara sie bardzo dobrze o wylacznosci na niektore tytuly.
MINUSY
- KONIECZNOSC OPLATY ABONAMENTOWEJ, abysmy mieli dostep do dodatkow i co gorsza NAWET DO GRY ONLINE
- ceny gier
Moje informacje opieram na tym iz z obiema konsolami mialem stycznosc bardzo bliska, na codzien obie z nich sprzedaje, znam opinie klientow.
Ode mnie
W xboxie naprawde duzym minusem jest koniecznosc oplaty abonamentowej XBOX LIVE za mozliwosc dostepu do netu (jesli zamierzasz grac online) koszt i duzy i nie, bo jednorozaowy na 12 miesiecy (najbardziej oplacalny to okolo) 230zl
Bardzo modny temat... kontrolery ruchu.
Testowalem obydwa (mnostwo zabawy)
PS3 moove. Trzeba dokupic kamerke i kontrolery ruchu starter pack czyli kamerka i jeden kontroler to jakies 250zl jedna osoba. dodatkowy kontroler okolo 140-180zl. Niestety sa tytuly w ktore dobrze sie gra jak mamy dwa kontrolery wtedy dla 2 osob potrzebne 4 a dla 3, 6 itd.. Podczas gry kontroler zawsze musi byc w reku, baterie sie koncza itd, ale zabawa przednia.
W xboxie mamy Kinecta ktory juz na starcie pozwala na gre czterech osob bez ograniczen, w rece mozemy trzymac co chcemy badz nic (wygoda) i nie koncza sie baterie.
Osobiscie zatrzymalem sie mimo wszystko na Xboxie i jestem bardzo zadowolony. Cene za XBoxa z kinectem to jakies 1200-1300 zl, play bez tego tyle kosztuje.
ps. Ode mnie taka porada.. ani w ps ani w xboxie nie ma co napalac sie na due dyski 250-320GB MAX! nigdy nie bedzie Ci tyle potrzebne chyba ze chcesz na tym trzymac mp3 i zdjecia czy cos innego.
(ceny biore z oferty sklepu komputronik.pl)
Mam nadzieje ze troche rozjasnilem |
_________________ A pamietasz jak mowiles ze nigdy nie kupisz...
PEUGEOT??? |
|
|
|
|
Luczu
|
|
|
|
|
Jelcyn
|
Wysłany: 20-12-2010, 00:19
|
|
|
Ciekawe, widać moja wiedza o konsolach zatrzymała sie w okolicy jak XboX 360 był nowością |
|
|
|
|
Wieprz
Pomógł: 23 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 444 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 20-12-2010, 02:58
|
|
|
Jako posiadacz PS3 muszę wtrącić kilka słów, bo mi ciarki po plechach przeleciały.
Jelcyn napisał/a: | konsole są trochę przereklamowane |
Obecnie może i tak jest, ale z wyjściem każdej nowej generacji konsoli (mam na mysli PS i X) to konsole są na pierwszym miejscu przed PC, z czasem to się zmienia ale i tak z konsoli da się dużo wycisnąć.
Jelcyn napisał/a: | ciężko grać na piratach |
Jelcyn napisał/a: | oryginalne gry są bardzo drogie |
Widziałeś ceny, skoro tak piszesz? Nowe pewnie tak, ale można oryginały kupić kilka miesięcy po premierze i są dużo tańsze. Są także "używki". Na piratach (kopiach na dysku) można zagrać, ale do oprogramowania bodajże 3.50, następne update'y PS3 zablokowały możliwość używania tzw. Jailbreak.
Luczu napisał/a: | Żaden problem przerobić konsolę na "pirata" |
PS2 zgadzam się, tam była fajna sprawa - dysk z Network Adapterem i wszystkie gry można było na PC przegrać na dysk i siedzieć przed TV. PS3 można przerobić dzięki Jailbreak, ale tylko do pewnego momentu.
Luczu napisał/a: | do dupy jest sterowanie w strzelankach. Call of duty czy inne takie stają się drętwe |
Grałeś, że tak twierdzisz? Popatrz chociażby na YouTube, jak ludzie grają na padach. Drętwe to są gry bez klimatu, a nie dobre gry poprzez inne sterowanie.
Jelcyn napisał/a: | lecisz z nowszymi grami a w konsolach masz problem |
Niby dlaczego? Na jakiej podstawie to piszesz? Wszystkie gry, które wychodzą na np. PS3 będa na niej spokojnie odpalać. Tak samo na PC, wychodzi nowa wypasiona graficznie gra, to czasem trzeba doinwestować w lepszy sprzęt. Ciagle inwestujesz. Na konsolach masz jednorazowy wydatek - nie mam na myśli o dodatkowe peryferia tylko o sprzęt CPU, grafikę i masz zapewnioną spokojną grę bez zacięć itp.
Luczu napisał/a: | Cała " magia " |
Jelcyn napisał/a: | Nowszych czy starszych już nie dasz rady |
PS2 odtwarzała gry z PSX. Wersja specjalna (pierwotnie z dyskiem 60GB, czterema USB i slotami na karty pamięci) PS3 odtwarza gry z PS2 i PSX.
pisario napisał/a: | glosna praca nawet w trybie jalowym |
Tu się zgodzę. Starsza wersja PS3, czy to pionowo czy poziomo ustawiona, hałasowała po krótkim czasie i wiatrak ciągle pracował. Uprzykrza to znacznie np. oglądanie filmu. |
_________________ Talbot Horizon -> Skoda Felicia -> Fiat Ritmo -> Talbot Horizon -> Fiat Tempra SW Liberty HSD, 1.6 MPI, 90KM 127Nm, Pb/LPG |
|
|
|
|
Jelcyn
|
Wysłany: 20-12-2010, 03:17
|
|
|
Wieprz napisał/a: | Widziałeś ceny, skoro tak piszesz? |
tak, widziałem, około 100-150 zł za jedną grę z kijowym sterowaniem to zdecydowanie za dużo w porównaniu z torrentami albo kopiami od znajomych.
Wieprz napisał/a: | wychodzi nowa wypasiona graficznie gra, to czasem trzeba doinwestować w lepszy sprzęt. Ciagle inwestujesz. Na konsolach masz jednorazowy wydatek - nie mam na myśli o dodatkowe peryferia tylko o sprzęt CPU, grafikę i masz zapewnioną spokojną grę bez zacięć itp. |
kostka ramu nie jest droga, procka kilka % kręcisz bezpiecznie i za darmo a konsola ,,jednorazowo'' zam wiesz ile kosztuje.
No tak dyskutować można w nieskończoność, ja jestem zwolennikiem grania na PC i mnie nie przekonasz, że konsole są lepsze. Chyba, że na swoim PS3 uda ci się odpalić i sprawnie obsłużyć Fallouta 2, Star Crafta oraz Diablo, wtedy sam polecę do sklepu i kupię. |
|
|
|
|
Wieprz
|
Wysłany: 20-12-2010, 03:29
|
|
|
Jelcyn, nie obruszaj się tak. Zadawałem pytania nie stawiając podwójnych ??, wtedy to by wyglądało, jakbym miał pretensje ale nie mam.
Nie mam też zamiaru udowadniać, że konsole są lepsze od PC i na odwrót.
Jeśli chodzi o upgrade PC, to na przestrzeni np dwóch lat popatrz, ile można wydać na te tanie kostki RAM, chłodzenie procka i np wydajniejszą znacznie kartę graficzną. Wiem, ile kosztuje konsola i wiem, że nie trzeba kupować nowego Merca S, wystarczy zadbana używka np. starszej generacji.
Sam mam PC i tez grywam w gry, w które nie mogę pograć na PS3.
I właśnie o to mi chodziło. O eksluzywy, które ma np PC i konsola. Np. Playstation ma serię Metal Gear Solid, w części której grałem na PC i dla części następnych kupiłem używkę PS2 i następnie używkę PS3.
Jelcyn napisał/a: | w porównaniu z torrentami albo kopiami od znajomych |
No tak, to frajda móc pograć w grę, którą się zdobyło podczas snu.
** Dodano: 20-12-2010, 03:30 **
Poza tym istnieje takie coś, jak Frag FX lub (bardziej polecany) FragnStein. Wygląda jak mysz. |
_________________ Talbot Horizon -> Skoda Felicia -> Fiat Ritmo -> Talbot Horizon -> Fiat Tempra SW Liberty HSD, 1.6 MPI, 90KM 127Nm, Pb/LPG |
|
|
|
|
Jelcyn
|
Wysłany: 20-12-2010, 05:04
|
|
|
Wieprz napisał/a: | No tak, to frajda móc pograć w grę, którą się zdobyło podczas snu.
|
Milionom internautom to nie przeszkadza, ale i tak lubię czasem KUPIĆ grę tylko po to, żeby zobaczyć miny kolegów:
,,kupiłeś oryginał? nie żartuj''
I nie przejmuj się, nie obruszam się, nie denerwuje i nie obrażam, nawet jak czasem na to wygląda |
|
|
|
|
Luczu
|
Wysłany: 20-12-2010, 07:10
|
|
|
Wieprz napisał/a: | Luczu napisał/a:
do dupy jest sterowanie w strzelankach. Call of duty czy inne takie stają się drętwe
Grałeś, że tak twierdzisz? Popatrz chociażby na YouTube, jak ludzie grają na padach. Drętwe to są gry bez klimatu, a nie dobre gry poprzez inne sterowanie. |
Tak grałem w medal of honor, mafie i kilzone czy jak się to pisze.
Zobacz sobie jak np. w call of duty na sieci można grać na PC ( swobodę i szybkość posługiwania się myszką )
Na konsoli masz bardziej mułowate celowanie i z tego co kojarzę w pewnym momencie celownik sam naskakuje na przeciwnika aby go sprzątnąć |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Jest
|
|
|
|
|
pisario
Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 933 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 20-12-2010, 11:12
|
|
|
Luczu ale radze Ci poszukac pierwszego Demo starcia w COD MW konsolowcow z pc'tem (dzieki xbox live) w internecie tak sie sklada ze wyszlo 50/50 jesli chodzi o wygrane.. ciezej nauczyc sie celowac padem... ale.. |
_________________ A pamietasz jak mowiles ze nigdy nie kupisz...
PEUGEOT??? |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
|
Wysłany: 20-12-2010, 14:17
|
|
|
Co do sterowania padem, sam na początku bylem przekonany że w coda da się grać tylko na myszce a pad to nie porozumienie, po paru godzinach można się przyzwyczaić i grac jak na myszce...
Co do cen gier na ps3 to nie jest to jakiś kosmos, zwłaszcza używane, można spokojnie za 100zł kupić praktycznie gry zaraz po premierze...
Do tego można ściągać dema prosto na konsole, które są dużo dłuższe niż na pc + multiplayery demo i wiele innych... |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
Wieprz
|
Wysłany: 20-12-2010, 17:14
|
|
|
PS3 nie jest bez wad, ale swój urok ma.
Luczu, pewnie chodzi Ci o szybkość machania myszą w porównaniu małą gałką?
Po przesiadce z PC pozostaje nauczyć się grać na padzie albo Frag. Nie jest to samo co mysz ale może dać radę.
Co do jeszcze to pozostają oryginalne używki (nie piszę o płytach zniszczonych) lub PS Store, gdzie można kupić starsze oryginały za śmieszne pieniądze. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 21-12-2010, 18:36
|
|
|
Swoje odpowiedzi podzielę na sekcje - będzie prościej.
Emf napisał/a: | Jest w Tesco PS3 320 GB za 1399zł. plus trzy gry Infamous, Ratchet and Clank i Uncharted 2. |
Serie z 320GB są to najnowsze serie. Weszły jakoś na przełomie września. Więc warto.
Gry:
Infamous - cena około 50zł (używka). Gierka nie należy do najfajniejszych, ale warto zagrać.
Ratchet - raczej dla dzieciaków. Biegasz ludzikiem, strzelasz laserem, roboty się rozwalają na śrubki. Fajne, odprężające. Cena rynkowa 20-30zł.
Uncharted 2 (w wersji PL?) - jedna z najbardziej cenionych gier na PS3. Przygodowa z różnymi elementami akcji. Ma przepiękną grafikę i fabułę. Naprawdę świetna gra. Cena rynkowa 70-90zł. Za 50zł kupisz anglika, ale nie polecam, bo polski dubbing jest w tej grze jednym z lepszych.
Ja zrobiłem inaczej. Dałem za PS3 1000zł (w MM) z dyskiem 120GB i za tą różnicę w cenie kupiłem od razu 3 wysoko notowane gry. Więc się zastanów.
Co do gier, na alledrogo jest mnóstwo gier. Średnio dobry tytuł po premierze dostaniesz za około 100 i mniej złotych.
Dużo gier ściągają z zagranicy i naprawdę fajne tytuły można mieć już za 50zł.
I warto kupować używki. Ceny są przystępne.
Przechodzisz grę i sprzedajesz. Ja tak co chwilę robię.
Piraty. Nie polecam, bo to zabija smak gier, ale na PS3 jest coś takiego jak JailBreak. Działą on z starszym softem do PS3. Wkładasz grę do napędu i kopiujesz sobie na dysk (nawet zewnętrzny). Wady takie, że odcinasz się od internetu (jak kto woli), bo wtedy dostajesz bana na konsolę (w PSN). PSN to taki dodatek, więc możesz się obyć. Druga wada, musisz mieć chociaż raz grę w ręku. Lub zassać z torrentów (gry ważą dużo - nawet do 40GB).
Cena tego urządzonka to koło 50-100zł (na allegro masa). Drugi sposób to przegrywanie gier z płyty na płytę. Droga sprawa (nagrywarka najtańsza 350zł, płyta (przez alledrogo) 10-30zł zależy od pojemności). Obeszli sposób przegrywania płyt.
Co do samej konsoli. Miałem komputer, sprzedałem.
Ja chcę się bawić, mięć przyjemność z grania. A nie siedzieć i męczyć się w strategie i tak dalej. Mi to minęło
I nie uważam, że to coś złego, że nie na konsolach nie można grać w strategie i tak dalej.
Dla mnie ma być to zabawa.
Grafika
PC dorównuje już spokojnie grafice w PS3 tylko na PC trzeba wydać trochę siana. A tutaj masz all in one. Nic nie buczy (PS3 slim jest naprawdę cichy). Masz duży ekran, głośniki! Siadasz z nogami na kanapie, bierzesz pada i grasz.
Efekt jest nieporównywalny. Ktoś powie, że można PC podłączyć pod TV. Ok, ale to nie jest to. Masz pada, wkładasz płytkę i dupy nie musisz ruszać
Często też oglądamy filmy w Blurayu.
Na torrentach masę tego leży.
Divxy spokojnie możesz odtworzyć z napisami (jest sposób na szybkie wklejenie napisów - 2 minuty roboty).
** Dodano: 21-12-2010, 18:41 **
Emf napisał/a: | Czym się różnią te konsole PS 3 oprócz wielkością dysku? |
Niczym. Tylko dyskiem.
Ewentualnie dodatkami, bo są różne zestawy z różnymi grami.
Acha nie kupuj w Empiku. Mają drogie gry i sam sprzęt. Wiele razy się przekonałem. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Luczu
|
Wysłany: 21-12-2010, 18:48
|
|
|
i nie wypada nie wspomnieć o dłuuuugo wyczekiwanym GRANTURISMO 5 Kilka lat na to czekali.
Grałem na ps2 w GT 4 - coś pięknego. Chyba najlepsza rajdówka jaka kiedykolwiek wyszła. 5 podobno ma być duuużo lepsza.
Wszystkie auta na licencji, kokpit, deska idealnie odwzorowana, takie auta jak fiat coupe, punto, itp itd
** Dodano: 21-12-2010, 18:48 **
w gt4 nawet stara panda była ;d
** Dodano: 21-12-2010, 18:51 **
gt5 ma byc 950 samochodów
** Dodano: 21-12-2010, 18:52 **
I teraz mówię serio - nie wiem czy kiedyś nie kupię sobie ps3 tylko i wyłącznie dla gt5 |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Jest
|
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 21-12-2010, 19:32
|
|
|
Luczu napisał/a: | Zależy co kto lubi. Ja np. nie lubię konsol. Wkurzają mnie choćby z nazwy i że się nie da normalnie grać w strzelanki
|
Luczu napisał/a: | ** Dodano: 21-12-2010, 18:52 **
I teraz mówię serio - nie wiem czy kiedyś nie kupię sobie ps3 tylko i wyłącznie dla gt5 |
Albo przestań pić tanie piwko ,albo dilera zmień ,bo jak chorągiewka zdanie zmieniasz
a co do tematu Emf, kupił bym konsole ,bo zgadzam się z Miszkiem wywalam nogi i gram ,jak lubisz gry i grać to jest to super rozwiązanie |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
Luczu
|
Wysłany: 22-12-2010, 00:22
|
|
|
grabarz napisał/a: | Albo przestań pić tanie piwko ,albo dilera zmień ,bo jak chorągiewka zdanie zmieniasz |
GT5 to nie strzelanka tylko najlepsza na świecie samochodówka. A granie w te rodzaje gier na xboxie czy ps to czysta przyjemność.
Ale to nie zmienia faktu, że słowo "KONSOLA" działa na mnie jak płachta na byka. FUJ ! |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Jest
|
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 22-12-2010, 00:59
|
|
|
Dzięki Panowie za rady.
Kompa na pewno nie kupię bo raz, że aby miał możliwości konsoli kosztowałby m.in. 2-3 razy tyle.
Dwa, nie mam miejsca na takie pudło.
miszko, właśnie wolałbym kupić tańszą, z mniejszym dyskiem bo i tak śmiało mi wystarczy, aż z naddatkiem tylko na razie nie ma już tych zestawów nigdzie.
Aleeeee ja ich przetrzymam
Po świętach albo w styczniu jak będzie "posucha" na rynku to pewnie zaczną się promocje |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 22-12-2010, 10:26
|
|
|
Z 120GB wychodzą z obiegu gdyż weszły teraz 320GB i 240GB robi za tą "niższą". Tak na poważnie popytaj w sklepach o tą wersję.
Często jej nie wrzucają do gazetek bo nie przyciąga jak 320GB.
Na allegro 120GB uda się już kupić za 1000zł (musisz poszukać).
Ja kupiłem bo była promocja w MM na PS3 w tej wersji. Wiedzieli, że będzie wchodzić zaraz 320GB i chcieli się pozbyć 120GB, aby 240GB robiły za te "mniejsze".
A dysk... dysk jest tylko potrzebny jeśli coś trzymasz na nim. Ja mam 20 dem gier, 3 filmy w blueray i 2 w divx, fotki z wesela i masę save'ów z gier i mam zajęte coś około połowy dysku. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|