|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Elektryka lusterek Tipo 1.4 i |
Autor |
Wiadomość |
kazach
|
Wysłany: 30-06-2005, 11:08 Elektryka lusterek Tipo 1.4 i
|
|
|
czesc! czy ktos moze mi poradzić ? mam lusterka elektr i dżojstik sterowania a nie mam instalacji. czy wie ktos ile takowa kosztuje i czy jest problem z jej zamontowaniem? dziekuje i pozdrawiam |
_________________ Kazach Tychy |
|
|
|
|
dziura.arek
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 28 Lis 2004 Posty: 690 Skąd: Kraków - Zielonki
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 30-06-2005, 20:56
|
|
|
Samo poprowadzenie kabli nie jest trudne. Jak znajde schemat to ci go udostępnię. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 30-06-2005, 21:06
|
|
|
W instalacji nie ma zadnego przekaznika. Poprostu podlacza sie + i - oraz wpina kostki i caly uklad chodzi..
Ale instalacji? To znaczy nie masz okablowania? Napisz do Jacacentego mozliwe ze bedzie mial kable. Osobiscie ja mam duzo kabli od Tempry, ale o ile pamietam akurat nie mam instalacji od lusterek. Tak wiec musisz szukac w dziale Sprzedam! |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|