|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Linia Autobusowa z mojego miasta :( |
Autor |
Wiadomość |
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 26-09-2009, 09:28 Linia Autobusowa z mojego miasta :(
|
|
|
SIemka. Wczoraj wracam z ojcem z krk i niestety musielismy wraca za autobusem lini Trans Frej. Popatrzcie na ten filmik Trans Frej |
_________________ Mój Scenic https://www.facebook.com/RenaultScenicKrzychuB/
|
|
|
|
|
Kriss_Lodz
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 13 Wrz 2009 Posty: 189 Skąd: Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 26-09-2009, 10:07
|
|
|
Krzychu zapraszam do Łodzi gdzie co 2gi autobus MPK wyprodukowany przed 1998r zostawia podobne czarne obłoczki myślisz że ktoś się tym przejmuje ?? Łódzki PKS ma własnąstacje diagnostyczną podobnie pewnie większość przewoiźników w większych miastach. |
_________________ Nie masz co zrobić z kasą ?? ...... Zostań klientem stacji ASO ))
|
|
|
|
|
KrzychuB
|
Wysłany: 26-09-2009, 10:13
|
|
|
PKS - to ja wiem jakie ma pojazdy, ale takie prywatne linie przewozowe ja Trans Frej? Policja zamiast łapac ludzi na pierdulkach to powinna sie tym zajac, bo to zagraza calemu spoleczenstwu |
|
|
|
|
|
Kriss_Lodz
|
Wysłany: 26-09-2009, 11:10
|
|
|
Jeśli chodzi o prywatne firmy transportowe to jest jeszcze gorzej bo tam liczy się tylko zarobek własciciela
jedną z takich własnie firm w Łodzi zainteresowało się ITD hmm... rezultaty kontroli są porażające |
_________________ Nie masz co zrobić z kasą ?? ...... Zostań klientem stacji ASO ))
|
|
|
|
|
KrzychuB
|
Wysłany: 26-09-2009, 19:04
|
|
|
A moze pokazac dalej ten filmik np do tv lub komus z kontroli ? bo jak ja bym chcial widziec droge na czarno to bym polazl do kopalni |
|
|
|
|
|
Kriss_Lodz
|
Wysłany: 26-09-2009, 20:05
|
|
|
Najwyżej mandat dostanie kierowca bo to kierowca ma obowiązek sprawdzić sprawność pojazdu przed wyjazdem |
|
|
|
|
|
KrzychuB
|
|
|
|
|
Kriss_Lodz
|
Wysłany: 26-09-2009, 21:59
|
|
|
W świetle prawa to zdaje sie że też kierowca |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|