|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
SWORZEń WAHACZA - UNO |
Autor |
Wiadomość |
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 14-05-2011, 13:18 SWORZEń WAHACZA - UNO
|
|
|
witam, założyłem nowy temat bo własnie wymieniam taki śmelc w swoim uniaku i nie wiem za bardzo jak go założyć
tzn wahacz wyjętay stary sworzeń wybity, wsio w porządku ale teraz pojawił sie problem z założeniem nowego sworznia bo na nim jest taki małe nacięcie, jakby znaczek i nie wiem w którą stronę ma być on skierowany, do tego ten sworzeń jest lekko pochylony względem osi i nie wiem jak ma to być skierowane
http://allegro.pl/sworzen...1563794097.html
coś w ten deseń tylko mój jest innej firmy
czy ktoś już coś takiego wymieniał w T/T/Uno/Czymkolwiek?
dzięki za pomoc |
|
|
|
|
Leśniczy
Pomógł: 65 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
|
|
|
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 14-05-2011, 16:17
|
|
|
operacja się udała pacjent żyje i ma się dobrze, nic nie stuka nic nie puka, fura marzenie dzięki za podpowiedzi
pozdrawiam,
w T/T wymienia się to razem z wahaczem w niektórych uniakach też ale w moim z 96r jeszcze osobno, ładnie wszystko zeszło tylko potem był problem z przykręceniem tego bo tam stabilizator troche prężył ale dało radę, wsio gra jak złoto
a teraz lece pod prysznic i do mojej pani
pzdr i jeszcze raz dzięki za pomoc |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|