Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[Benzyna] Rolka napinacze alternator / pompa wody
Autor Wiadomość
MupiK 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 01-08-2007, 20:36   [Benzyna] Rolka napinacze alternator / pompa wody

Powiem tak jak mi jeszcze rraz wloszka wytnie jakis numer to niestety ale sprzedam :]

Pojechalem sobie do jaworzna w interesach:-)
Piszczalo mi cos od wczoraj lekko ale przestawalo w pewnym momencie dup siup i niema ladowania no to se mysle super altek sie rozlecial:D
Na akusiu sie da zrobi ~250km wiec jechalem dalej oczywiscie w jaworznie same jednokierunkowe patrze autko mi sie zagotowalo:/ temp ~120 masakra no to postoj!

Otwieram maske a tam sauna:/

Co sie okazalo rolka zniknela !!! Poprostu sie rozpadla !!!

Skoczylem do klienta to $ na naprawe byla.

Wstukalem w przegladarke podzwonilem zlokalizowam sklep z czesciami no to dawaj:-)
Niestety koles mial tylko na zamowienie rolke za 99zł byla potrzebna wiec pewnie bym zaplacil gdyby mial

Jako ze robota sie ostatnio pali musialem wracac wiec jechalem tak powoli z przystankami z gornik wylaczalem silnik (Acha nie wiem jak ktos moze jezdzic bez wspomagania masakra!!!)

W pewnym momencie wychwycilem napis AUTO CZESCI mysle rysyko staje.
Zaparkowalem na chodniku i uwaga maja rolke !!!
Pozyczylem klucze i dawaj wymiana na chodniku

Nie obylo sie bez telefonow do przyjaciela UNKNOWN i MISZKO im dziekuje za pomoc!!

Cala operacja trwala ~1,5h wymiana na chodniku z naciagnieciem tu byl najwiekszy problem ale dalo rade.

Pod koniec roboty podjechala policja ... mlody koles i laseczka blondyneczka
Kolo do mnie ze sobie warszta urzadzam i wogole:/ no to mysle mandacik:/
A on sie wypytuje co to za silnik co poszlo i wogole :-)
Okazalo sie ze mial Tipka 1,4 pare ladnych lat temu i za pompa wody pol polski zlatal:D

Coz jako ze za napinacz krzykneli mi 39zł to pomyslalme moze maja samoregulatory i uwaga mieli !!! wiec tez kupilem:D

Cala awaria kosztowala mnie ~120zł kasa zadna ale nerwow i straconego czasu duzo

Generlanie jak ktos ma blisko to 100% polecam ten sklep z czesciami a ludzie poprostu przemili!!! po calej robocie dali mi rece umyc :-)
www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać.
     Moneta

Odpowiedz do tematu