|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[Benzyna] Rolka napinacze alternator / pompa wody |
Autor |
Wiadomość |
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 01-08-2007, 20:36 [Benzyna] Rolka napinacze alternator / pompa wody
|
|
|
Powiem tak jak mi jeszcze rraz wloszka wytnie jakis numer to niestety ale sprzedam :]
Pojechalem sobie do jaworzna w interesach:-)
Piszczalo mi cos od wczoraj lekko ale przestawalo w pewnym momencie dup siup i niema ladowania no to se mysle super altek sie rozlecial:D
Na akusiu sie da zrobi ~250km wiec jechalem dalej oczywiscie w jaworznie same jednokierunkowe patrze autko mi sie zagotowalo:/ temp ~120 masakra no to postoj!
Otwieram maske a tam sauna:/
Co sie okazalo rolka zniknela !!! Poprostu sie rozpadla !!!
Skoczylem do klienta to $ na naprawe byla.
Wstukalem w przegladarke podzwonilem zlokalizowam sklep z czesciami no to dawaj:-)
Niestety koles mial tylko na zamowienie rolke za 99zł byla potrzebna wiec pewnie bym zaplacil gdyby mial
Jako ze robota sie ostatnio pali musialem wracac wiec jechalem tak powoli z przystankami z gornik wylaczalem silnik (Acha nie wiem jak ktos moze jezdzic bez wspomagania masakra!!!)
W pewnym momencie wychwycilem napis AUTO CZESCI mysle rysyko staje.
Zaparkowalem na chodniku i uwaga maja rolke !!!
Pozyczylem klucze i dawaj wymiana na chodniku
Nie obylo sie bez telefonow do przyjaciela UNKNOWN i MISZKO im dziekuje za pomoc!!
Cala operacja trwala ~1,5h wymiana na chodniku z naciagnieciem tu byl najwiekszy problem ale dalo rade.
Pod koniec roboty podjechala policja ... mlody koles i laseczka blondyneczka
Kolo do mnie ze sobie warszta urzadzam i wogole:/ no to mysle mandacik:/
A on sie wypytuje co to za silnik co poszlo i wogole :-)
Okazalo sie ze mial Tipka 1,4 pare ladnych lat temu i za pompa wody pol polski zlatal:D
Coz jako ze za napinacz krzykneli mi 39zł to pomyslalme moze maja samoregulatory i uwaga mieli !!! wiec tez kupilem:D
Cala awaria kosztowala mnie ~120zł kasa zadna ale nerwow i straconego czasu duzo
Generlanie jak ktos ma blisko to 100% polecam ten sklep z czesciami a ludzie poprostu przemili!!! po calej robocie dali mi rece umyc :-) |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|