|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Roznica w wydechu od 1,4 a 1,8?? |
Autor |
Wiadomość |
Gastr0
Wiek: 37 Dołączył: 06 Sty 2010 Posty: 59 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 11-07-2010, 10:33 Roznica w wydechu od 1,4 a 1,8??
|
|
|
Mam plan wymienic caly wydech na grubszy przy zachowaniu powiedzmy "orginalnych" wymirow. Zeby nie bylo niedomowien wydech bedzie bez katalizatora bo mam gaznik i na pol przelotowym tlumiku srodkowym z ostatnim tlumikiem Mugan mini. I tu jest wlasnie moje pytanie jak duza jest roznica w przekroju wydechu miedzy 1,4 a 1,8/2,0. Czy oplaca mi sie modernizowac taki zestaw czy pokusic sie o zrobienie na zamowienie (mam niedaleko takiego czlowieka co podobno robi to nie najgorzej) czyli dac mu orginalny wydech na wymiar + te tlumiki co chce miec w srodku i zeby mi je polaczyl rura o wiekszym przkroju??!! Wiec prosze o Wasze opinie |
_________________ Szeroko i nisko jak głosi pismo...
Tipo... pozostaly mile wspomnienia...
Astra F sedan 1.7td nowym nabytkiem
nie krzycz bo jade na glebie.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|