|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Regulacja podświetlenia deski DGT-nie działa |
Autor |
Wiadomość |
ichas
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 13-04-2009, 08:39 Regulacja podświetlenia deski DGT-nie działa
|
|
|
Nie działa mi przycisk regulacji podświetlenia deski DGT. W nocy jest ok, w dzień prawie nic nie widać:( Natomiast gdy wyłączę światła zewnętrzne to podświetlenie jest mocniejsze...Jak to naprawić?? help |
_________________ jest VW Passat b4 1.9 TDI sedan igiełka:)
jest Tipo 1.9 D 92r 65KM DGT(elektryka, wspom) idealny gdyby się nie psuł...służy do rozwożenia pizzy:)
było Daewoo Tico - sprzedałem szybciej niż kupiłem... |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 13-04-2009, 09:46
|
|
|
ichas napisał/a: | W nocy jest ok, w dzień prawie nic nie widać:( Natomiast gdy wyłączę światła zewnętrzne to podświetlenie jest mocniejsze |
Tak ma być - auta były robione jak w dzień nie jeździło się na światłach wiec w dzień mocniej dgt świecił niż wieczorem ( jak włączysz światła )
Jak nie działa przycisk to sprawdź na początek czy kabelki masz podpięte. |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
ichas
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 13-04-2009, 11:14
|
|
|
ubek napisał/a: | Jak nie działa przycisk to sprawdź na początek czy kabelki masz podpięte. |
kabelków tam nie ma...przyciski są bezpośrednio wlutowane w płytkę elektroniczną...-wiem bo rozebrałem i sprawdzałem...
nie mam pomysłu jak można to naprawić |
_________________ jest VW Passat b4 1.9 TDI sedan igiełka:)
jest Tipo 1.9 D 92r 65KM DGT(elektryka, wspom) idealny gdyby się nie psuł...służy do rozwożenia pizzy:)
było Daewoo Tico - sprzedałem szybciej niż kupiłem... |
|
|
|
|
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Województwo: Mazowieckie
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 13-04-2009, 11:59
|
|
|
jak nie działa to trzeba się z tym pogodzić albo wymienić licznik. Nie da się tego naprawić. |
_________________ banda złego |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|