|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Czym wyczyścić sufit w Tipo ? |
Autor |
Wiadomość |
Kemsa
witamy nowego
Wiek: 35 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2 Skąd: Nakło nad Notecią
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 26-04-2011, 22:47 Czym wyczyścić sufit w Tipo ?
|
|
|
jak w temacie
Kupiłem kilka tyg temu samochodzik który na suficie ma jakieś dziwne kolorowe zacieki czym mogę to wyczyścić żeby tego nie rozmazać bo specyfików są dziesiątki niektórzy nawet mi mówili że mogę to wyczyścić Vanishem ale że nie ufam żadnej różowej sile to napisałem tego posta |
|
|
|
|
shwax
Pomógł: 8 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 253 Skąd: Pabianice
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 26-04-2011, 23:04
|
|
|
http://forum.tempra.org/t...ight=podsufitka
Proponuję przejrzeć ten temat, jest tam sporo rad odnośnie mycia podsufitki (jak i czym) . Ja przygotowuję się na wymianę, bądź odnowienie obecnie posiadanej bo w moim przypadku mycie już nie pomoże niestety |
_________________ Był: Fiat Tipo 1.4 '95
Jest: VW Golf III 1.6 '94 |
|
|
|
|
lynx
Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 30 Wrz 2010 Posty: 420 Skąd: Gliwice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 27-04-2011, 17:53
|
|
|
Kemsa,
Najpierw zainteresuj się skąd wzięły się te zacieki, może gdzieś dach Ci przecieka. Mi przeciekało pod anteną, i z tyłu na łączeniu blach. |
|
|
|
|
mobilek1980
Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 09 Lis 2010 Posty: 43 Skąd: Radzionków
|
Wysłany: 28-04-2011, 18:50
|
|
|
jak sprawdzisz skad zacieki to wez wanisz w płynie do wiadra z wodą i gabka i ta pianą zróbsobie sufit gwarantuje ze zejdzie pare lat na myjni i pranie tapicerek to ma sie te doswiadczenie pozdro |
|
|
|
|
lynx
Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 30 Wrz 2010 Posty: 420 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 28-04-2011, 19:05
|
|
|
Albo specjalne płyny do tapicerki/dywanów. Stosujesz tak jak napsał mobilek1980, a potem jak wyschnie odkurzasz odkurzaczem. |
|
|
|
|
D@wIdS
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 29-04-2011, 16:40
|
|
|
shwax napisał/a: | http://forum.tempra.org/t...ight=podsufitka
|
Pierwszą stronę tego tematu proponuje sobie odpuścić, bo to tylko przykład na to jak nie należy rozmawiać
Ja postaram się na dzisiaj wrzucić zdjęcia swojej podsufitki i powiecie mi czy te plamy? zejdą Zastanawiałem się nad ponownym obiciem ale wtedy boczki by też trzeba było bo materiał się nie zgra raczej.. Zobaczymy
Do potem |
_________________ OPEL ASTRA BERTONE 2.0T
|
|
|
|
|
AGIP
witamy nowego
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 12-10-2012, 16:31
|
|
|
ja osobiście używam doczyszczenia pasty BHP i tym podobne, naprawdę do tworzyw różnego rodzaju zdaje egzamin.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|