|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Do Prezesa :D |
Autor |
Wiadomość |
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-10-2006, 21:59 Do Prezesa :D
|
|
|
Mam takie pytanko Miszko.
Pytanie dotyczy przede wszystkim tego czy to co opiszę niżej jest realne do zrealizowania.
Wchodząc w tematy nieprzeczytane jest ich czasami cholernie dużo i czy nie dałoby rady odznaczać tych, które chcemy oznaczyć jako przeczytane.
Teraz wygląda to tak że albo oznaczamy wsyztskie albo wchodzimy w konkretny dział np. Forum Ogólne i tam oznaczamy je jako przeczytane.
Przy ilości 100 postów nieprzeczytanych albo więcej jest to baaaaaaaardzo męczące tym bardziej, że dział mechanika został poszatkowany poddziałami jak ser szwajcarski dziurami.
Mogłoby być to na zasadzie zaznaczania z boku jak ma to miejsce np. w obserwowanych aukcjach na allegro, zaznaczam fifkę z boku i usuwam dziada
Mam nadzieję że jasno wyraziłem o co mi chodzi. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 05-10-2006, 22:37
|
|
|
Emf dobra rada czesciej tu zagladja i nie bedziesz mial tkaich zaleglosci |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 05-10-2006, 23:04
|
|
|
Pomyślę o tym w weekend. Jutro wracam do domu i jak będe miał w weekend czasu to pomyślę nad jakimś rozwiązaniem tego. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 06-10-2006, 07:00 Re: Do Prezesa :D
|
|
|
Emf napisał/a: | tym bardziej, że dział mechanika został poszatkowany poddziałami jak ser szwajcarski dziurami |
i według Mnie forum przez to stało isę bardziej zagmatwane,bo trzeba ciągle klikać,żeby się gdzieś dokopać |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 06-10-2006, 10:12
|
|
|
Sami tego chcieliście |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 06-10-2006, 14:47
|
|
|
MupiK napisał/a: | Emf dobra rada czesciej tu zagladja i nie bedziesz mial tkaich zaleglosci |
Mupik jestem codziennie, częściej się nie da |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 06-10-2006, 16:43
|
|
|
A tam zagmatwane wedlug mnie jest ok :-)
Teraz jak szukam o ukladize kierowniczym to nie przekopuje 100 postow tylko wchodze w kategorie ;-)
Ale nie szukalem jeszcze niczego nietypowego zobaczymy jak to bedzie dalej... |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 06-10-2006, 22:26
|
|
|
miszko napisał/a: | Sami tego chcieliście |
ja z tym nic wspolnego nie mam miszko nie mieszaj Mnie w to
a jeszcze jedna rzecz,po co te różne kategorie w poszczególnych działach,skoro dalej można pisac posty w ogólnym dziale np mechaniki,nie powinno być takiej możliwości... |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 07-10-2006, 08:15
|
|
|
A bo się nie czytało informacji dot. działu. Do czasu kiedy uporządkujemy posty z ogólnego dział ten będzie otwarty. Chociaż nadal Elektronika jest otwarta. Czasami zdaży sie jakiś temat nie pasujący pod dział. Chociaż zazwyczaj jeśli już się trafi to później i tak zostanie przeniesiony bo temat się wyklaruje. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|