|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tankuje na statoil a tu nagle ... |
Autor |
Wiadomość |
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 14-05-2007, 21:02 Tankuje na statoil a tu nagle ...
|
|
|
Co tu duzo pisać statoil widać w tle :yawinkle:
http://motoryzacja.interi...adiowozu,909829 |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 15-05-2007, 07:23
|
|
|
KRT, widziales ten wypadek???
Ty ale masakra. Zawiną Cie pały i nie dowiozą na miejsce bo sie gdzies rozj**ą. Nigdzie juz nie jest bezpiecznie. Policja to zło. Ciekawe co teraz zrobia takiemu glinie. Cos mi sie zdaje ze bedzie surowo ukarany. |
|
|
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
|
Wysłany: 15-05-2007, 09:01
|
|
|
Ninja napisał/a: | Policja to zło. |
Niestety akurat sie patrzyłem ile mam gazu bo sam sobie tankuje gaz na tym statoil-u bo mnie znaja i juz dochodze do 20 litrów i nagle jebut pisk trzask rap tup łubu dubu odwracam sie i widze radiowóz jak leży na dachu Mysle spoko normalka nawet sie niezdziwiłem bardzo przez to ze chyba z dwa dni wcześniej rozj... sie te dwa radiowozy co dwóch psów zgineło gdzies w polsce Oni poprostu myślą że na każdym kużwa przejeżdzie trzeba im stanąć albo jak jadą po osiedlu 15 km/h to niewolno ich wyprzedzić Dobrze im tak łajżom niebieskim |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 15-05-2007, 10:11
|
|
|
Ninja napisał/a: | Ciekawe co teraz zrobia takiemu glinie. . |
powinien zostac zwolniony dyscyplinarnie |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|