Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Program ASSISTANCE TTT
Autor Wiadomość
Jarek38 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 14-06-2006, 19:22   Program ASSISTANCE TTT

W związku z tym, że wielkimi krokami nadciąga sezon wakacyjno urlopowy i wielu z nas wyruszy swoimi Temperówkami i Tipkami w trasy chciałem zapytać czy program ASSISTANCE TTT nadal działa i czy nadal można liczyć na pomoc klubowiczów, których dane są umieszczone na mapie.

Chiquita 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 14-06-2006, 20:15   

Jarek jak będziesz w rejonie Łodzi śmiało możesz dzwonic w razie potrzeby z resztą nie tylko ty. Dotyczy to każdego z klubowiczów. Jeśli tylko będę w mieście i będę mógł pomuc to chętnie to zrobię. Telefon jest w profilu...

assistance

MupiK 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 14-06-2006, 21:05   

Wlasnie co z dopisywaniem bo chyba nie jestem zapisany gdzie to mozna zrobic??
www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać.
     Moneta

Jacacenty 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 14-06-2006, 21:14   

Ja jak najbardziej, choć sam pewnie będę pożerał kilometry po Polsce...

Jarek38 

Wysłany: 15-06-2006, 11:38   

Ja wyjazd planuję dopiero w sierpniu ale chciałem odświeżyć temat Assistance jeszcze przed sezonem urlopowym.
Oczywiście na moją pomoc też możecie liczyć.

unknown 

Wysłany: 15-06-2006, 11:39   

działa, działa.. musi działać... proponuję też na głwnej stronie dla "nieassistance'owców" jakieś 'oczojebne' :) okienko z tekstem (jak np dot. zlotów itp) informujące/przypominające o assistance i ew dopisaniu się, a ponadto o mapie i dopisaniu swych współrzędnych... okienko takie przez np tydzień/dwa co jakiś czas z możliwością wcześniejszego 'ukrycia' go u siebie dla osób które nie chcą jednak na pewno się przyłączyć albo już są...
to tak przy okazji, ale któryś raz takie zakadanie postu z zachętą do assistance , mapki itp czy przypominającego daje niewiele, a okno na głównej stronie prędzej da komuś do myślenia :) zwł. gdy nie miał czasu wszystkich postów przejrzeć... proponuje to okienko... nieduże, nie jakieś upierdliwe i by użytkownik mógł go sobie ukryć gdy wstąpi albo na pewno nie chce na razie wstąpić [klik]..
hmm...? :roll:
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 15-06-2006, 16:08   

Assistance macie w Menu w Forum!!! Wystarczy dobrze popatrzec.
A w dziale Sprawy Klubowe tez jest link do strony.

A w dziale Ogolnym lezy temat.

Wystarczy poszukac :)

dann 

Wysłany: 15-06-2006, 17:32   

MupiK napisał/a:
Wlasnie co z dopisywaniem bo chyba nie jestem zapisany gdzie to mozna zrobic??

TU ------------>>> Assistance

assistance   Moneta

unknown 

Wysłany: 15-06-2006, 18:41   

jeśli chodzi z kolei o to co ja nastukałem - owszem, jest w menu głównym i w dziale też jest link i w drugim temat leży, ale może dla niezaznajomionych jeszcze mimo wszystko dorzucić gdzieś jakieś małe okienko, ikonkę większą niż inne lub choćby (może lepiej) niech assistance z menu głównego dla nich miga (text) czy cuś... jest wtedy bardziej zauważalne, dla tych co ten temat omijają np z braku czasu, może prędzej ktoś z ciek. zajrzy i może dołączy... podobnie z mapką...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Emf 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 15-06-2006, 19:41   

Ja potwierdzam.

assistance   Moneta

Radke 

Wysłany: 15-06-2006, 21:50   

Jestem do dyspozycji!
Numer telefonu w profilu.

Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:

* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d

zapraszam na: www.trade-r.pl
     assistance   Moneta

Gibson 

Wysłany: 14-07-2006, 10:54   

na mnie można liczyć, czasami robię wypady na jurę ale generalnie jestem.

rob 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 14-07-2006, 18:52   

osiem miechów w roku jestem na obczyznie (dlatego w moim profilu nie ma czterolistnej koniczynki) ale jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy w mojej okolicy walić jak w dym (jeśli będe w kraju) napewno pomoge moje namiary w profilu :)

magi-marcin 

Wysłany: 14-07-2006, 19:04   

Może zrobić na głównym zakładke w której karzdy napisze gdzie kiedy jedzie, jaką trasą, a te osoby co bedą na tej trasie i bedą mogły udzielić pomocy, to danej osobie na PW prześlą nr.tel. i karzdy przed wyjazdem spisze numery i będzie wiedział do kogo w danym miejscu się zgłosić i kto mu pomocy udzieli.

Co wy na to??

Jarek38 

Wysłany: 15-07-2006, 07:01   

Marcin wydaje mi się że to by już było za duże zamieszanie.
Każdy może na mapce sprawdzić gdzie są osoby, które zadeklarowały pomoc i spisać sobie numery telefonów.

Odpowiedz do tematu