|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
dobry fachowiec |
Autor |
Wiadomość |
bernard509
Wiek: 39 Dołączył: 27 Lut 2008 Posty: 81 Skąd: Dobrodzień
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 07-02-2009, 19:48 dobry fachowiec
|
|
|
witam kolegów , znacie jakiegoś dobrego fachowca do ustawienia regulacji na gażnik z okolic Opola, bo tam gdzie jeżdze to zawsze regulacja odbywa sie na zasadzie ... a może akurat bedzie dobrze a to mnie zaczyna denerwować bo muszę co chwile jeżdzic na poprawkę regulacji |
|
|
|
|
mammoett
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 58 Skąd: Lębork
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 07-02-2009, 23:44
|
|
|
poszukaj na forum w dobrych warsztatach.Oplaca sie jechac nawet i te 100 km do innego miasta lub miescinki gdzie dobry gazownik(i tak na gazie jezdzisz wiec koszta tansze niz na benie),lub popytaj sie znajomych w miescie lub ludzi.Trafisz napewno.
** Dodano: 07-02-2009, 23:47 **
mammoett napisał/a: | popytaj sie znajomych w miescie lub ludzi. |
sorki,znajomi to tez ludzie .:) ,zeby nie bylo .
jak kononowicz normalnie. dla mnie i ide spac. |
_________________ Fiat Tipo 1.4 i.e , '93, bordo metalik , P/LPG
|
|
|
|
|
YaSIu
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 13 Mar 2006 Posty: 154 Skąd: Świdnica
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 27-02-2009, 23:59 Re: dobry fachowiec
|
|
|
bernard509 napisał/a: | znacie jakiegoś dobrego fachowca do ustawienia regulacji na gażnik z okolic Opola |
W Opolu to raczej fachowca z prawdziwego zdarzenia zajmującego się gazem raczej nie znajdziesz. Warto podjechać do Wrocławia, przed samym Wrocławiem od strony Oławy w Radwanicach jest zakład zajmujący się gazem (montaż, regulacje...) - co prawda jest kawałek od Opola ale są tam fachowcy znający się na rzeczy. Pomogli mi już wiele razy i to co inni szepsuli to oni poprawili. |
_________________ Był Mercury Cougar V6 3.8 --- jest Tipo 1.6 LPG 835C1000 już ponad 270kkm. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|