Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
buraki z vw
Autor Wiadomość
Ninja 

Województwo: Pomorskie
Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 09-05-2007, 13:36   

Cytat:
Auto było od początku własnością jednego kolesia (Gumi$) z którym spędziłem dziesiątki (jak nie setki) godzin dłubiąc przy aucie, stąd mogę powiedzieć, że miałem swój ogromny wkład. Nader często miałem okazję i przyjemność opiekować się autem i pieścić je po ulicach ;) . Niestety sprzedał je kolejnemu kumplowi Śliwkowi (tez przy nim dłubał, podczas budowy), a ten je rozbił niedługo po zakupie.

Mówiąc "kolega robił", mam na myśli fakt że to za jego kasę i jego auto..

spoko, rozumiem :)
William napisał/a:
Miałem przyjemność spotkać się w Borsku z chłopakami z SRT. Spotkanie nie należało do najmilszych z początku, a to za sprawą wynajętego lotniska, ale generalnie się dogadaliśmy. Fajnie chłopaki ogarniają te swoje prosiaczki i inne bajeczne autka, które tam były..

oj ogarniają i to grubo :]
William napisał/a:
I już na pewno nie zgodzę się z faktem, ze Twoje autko wciąż ma osiągi katalogowe

No coż...nie wiem czy ma. Zachowuje sie jakby mialo. Kiedys podobnego Legaca shamował koles i wyszlo mu ok.203KM. Na forum tez powiadają ze Legacy turbo trzymają parametry mimo uplywu lat. U mnie, nie wiem. Nie hamowalem. Szkoda mi czasu na takie pierdoły. MI starcza to co mam. Zadowolony jestem. Wciągał dość mocne fury wiec jak dla mnie moze byc. Nie wspomne o zajebistej zabawie zimą albo gdy pada. Gdzie wszyscy jadą 40km/h a ja 100 :fufu:
William napisał/a:
A skoro spiknąłeś się już z chłopaczkami z SRT, to poproś, może któryś Ci G-techa użyczy.

uzywalem...nie raz i nie dwa.
Chłopaczkami powiadasz? :roll: Troche zbyt delikatne okreslenie. :P

Szkoda ze ja sie nie scigam na "ćwiare" bo mnie to najzwyczajniej nie bawi.
Jak chcesz zobaczyc co potrafi auto - daj go na tor ludwiczaka (szutrowy) :lalala:

Poza tym - nigdzie nie napisalem ze akurat ja musialbym to Ritmo wciągnąc.
Ty napisales ze zamiatal wszystko a ja twierdze ze nie zamiecie wszystkiego. I tyle.
A dodalem sie do listy tam bo...bylem na spocie. A ze mialem jedno ze słabszych aut tam...To co z tego. :|

www.budowork.pl
     assistance

William 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 09-05-2007, 14:30   

Ninja napisał/a:
Szkoda mi czasu na takie pierdoły. MI starcza to co mam. Zadowolony jestem.

To jest najważniejsze.. Innym jednak nie starcza i chcą troszkę faktów w świetle Twoich opowiadań i założeń.

Ninja napisał/a:
Chłopaczkami powiadasz? :roll: Troche zbyt delikatne okreslenie.

Czepiasz się :] Wiesz co mam na myśli.

Ninja napisał/a:
Szkoda ze ja sie nie scigam na "ćwiare" bo mnie to najzwyczajniej nie bawi.

Swojego czasu na SR rozpisywałeś się, kogo to nie skillowałeś, więc jednak kiedyś to ciebie bawiło ;)

Ninja napisał/a:
Jak chcesz zobaczyc co potrafi auto - daj go na tor ludwiczaka (szutrowy)

Jakie auto i co potrafi? Opisywane tutaj (ritmo Abarth) nie nadaje się przecież na szuter. Za to znakomicie na miejskie drogi i krótkie odcinki. moje BMW tez nie nadaje się na szutry, za to znakomicie na autobahny. "Jeśli chcesz zobaczyć co potrafi auto, daj je na autobahn" Rozumiesz aluzję?

Ninja napisał/a:
Ty napisales ze zamiatal wszystko a ja twierdze ze nie zamiecie wszystkiego. I tyle.

Oczywiście, masz rację. Tylko że ja napisałem, że zamiatał. Znaczy, to, ze w chwilach swojej formy nie spotkał auta, które zebrało by się spod świateł szybciej. Słowem nie napisałem, że zamiótłby wszytko :]. Po prostu fartem, nie trafił na choćby Subaru Imprezę :] Proste :] Czepiasz się ;)

ego 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 09-05-2007, 14:35   

Jako,że temat zamknął się do wymiany poglądów pomiędzy William, a Ninja, co moga zrobic poprzez np. gg,nie widze sensu dalej tego ciagnąć :lol:
jest nuova Bravo
     assistance   Moneta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi