|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
buraki z vw |
Autor |
Wiadomość |
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 09-05-2007, 13:36
|
|
|
Cytat: | Auto było od początku własnością jednego kolesia (Gumi$) z którym spędziłem dziesiątki (jak nie setki) godzin dłubiąc przy aucie, stąd mogę powiedzieć, że miałem swój ogromny wkład. Nader często miałem okazję i przyjemność opiekować się autem i pieścić je po ulicach . Niestety sprzedał je kolejnemu kumplowi Śliwkowi (tez przy nim dłubał, podczas budowy), a ten je rozbił niedługo po zakupie.
Mówiąc "kolega robił", mam na myśli fakt że to za jego kasę i jego auto.. |
spoko, rozumiem
William napisał/a: | Miałem przyjemność spotkać się w Borsku z chłopakami z SRT. Spotkanie nie należało do najmilszych z początku, a to za sprawą wynajętego lotniska, ale generalnie się dogadaliśmy. Fajnie chłopaki ogarniają te swoje prosiaczki i inne bajeczne autka, które tam były.. |
oj ogarniają i to grubo :]
William napisał/a: | I już na pewno nie zgodzę się z faktem, ze Twoje autko wciąż ma osiągi katalogowe |
No coż...nie wiem czy ma. Zachowuje sie jakby mialo. Kiedys podobnego Legaca shamował koles i wyszlo mu ok.203KM. Na forum tez powiadają ze Legacy turbo trzymają parametry mimo uplywu lat. U mnie, nie wiem. Nie hamowalem. Szkoda mi czasu na takie pierdoły. MI starcza to co mam. Zadowolony jestem. Wciągał dość mocne fury wiec jak dla mnie moze byc. Nie wspomne o zajebistej zabawie zimą albo gdy pada. Gdzie wszyscy jadą 40km/h a ja 100
William napisał/a: | A skoro spiknąłeś się już z chłopaczkami z SRT, to poproś, może któryś Ci G-techa użyczy. |
uzywalem...nie raz i nie dwa.
Chłopaczkami powiadasz? Troche zbyt delikatne okreslenie.
Szkoda ze ja sie nie scigam na "ćwiare" bo mnie to najzwyczajniej nie bawi.
Jak chcesz zobaczyc co potrafi auto - daj go na tor ludwiczaka (szutrowy)
Poza tym - nigdzie nie napisalem ze akurat ja musialbym to Ritmo wciągnąc.
Ty napisales ze zamiatal wszystko a ja twierdze ze nie zamiecie wszystkiego. I tyle.
A dodalem sie do listy tam bo...bylem na spocie. A ze mialem jedno ze słabszych aut tam...To co z tego. |
|
|
William
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 09-05-2007, 14:30
|
|
|
Ninja napisał/a: | Szkoda mi czasu na takie pierdoły. MI starcza to co mam. Zadowolony jestem. |
To jest najważniejsze.. Innym jednak nie starcza i chcą troszkę faktów w świetle Twoich opowiadań i założeń.
Ninja napisał/a: | Chłopaczkami powiadasz? Troche zbyt delikatne okreslenie. |
Czepiasz się :] Wiesz co mam na myśli.
Ninja napisał/a: | Szkoda ze ja sie nie scigam na "ćwiare" bo mnie to najzwyczajniej nie bawi. |
Swojego czasu na SR rozpisywałeś się, kogo to nie skillowałeś, więc jednak kiedyś to ciebie bawiło
Ninja napisał/a: | Jak chcesz zobaczyc co potrafi auto - daj go na tor ludwiczaka (szutrowy) |
Jakie auto i co potrafi? Opisywane tutaj (ritmo Abarth) nie nadaje się przecież na szuter. Za to znakomicie na miejskie drogi i krótkie odcinki. moje BMW tez nie nadaje się na szutry, za to znakomicie na autobahny. "Jeśli chcesz zobaczyć co potrafi auto, daj je na autobahn" Rozumiesz aluzję?
Ninja napisał/a: | Ty napisales ze zamiatal wszystko a ja twierdze ze nie zamiecie wszystkiego. I tyle. |
Oczywiście, masz rację. Tylko że ja napisałem, że zamiatał. Znaczy, to, ze w chwilach swojej formy nie spotkał auta, które zebrało by się spod świateł szybciej. Słowem nie napisałem, że zamiótłby wszytko :]. Po prostu fartem, nie trafił na choćby Subaru Imprezę :] Proste :] Czepiasz się |
_________________ BMW E32 735i
Alpina B11 Project |||||||||| 40% |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 09-05-2007, 14:35
|
|
|
Jako,że temat zamknął się do wymiany poglądów pomiędzy William, a Ninja, co moga zrobic poprzez np. gg,nie widze sensu dalej tego ciagnąć |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|