|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Czy ktoś testował olej roślinny... :) |
Autor |
Wiadomość |
Zuzanna82
Wiek: 41 Dołączyła: 10 Paź 2005 Posty: 306 Skąd: Maryport, Cumbria
Województwo: Other
|
Wysłany: 24-07-2006, 21:18
|
|
|
mkaminski100 napisał/a: | Citroen...hmmm nie znam Citroene który po trzech latach by sie nie sypał, a sypie sie dosłowie wszystko! I nie jest to opinia znajomego kolegi, a sprawdzona w firmie gdzie pracowałem. Tak był jeszcze lepiej, bo auto to C5 i Boxer, ale padało dosłownie wszystko... To jest auto dla desperatów tak jak Peugeot czy Renault |
Wiesz nie zgadzam sie w tym momencie, bo mam w domu C5 i nic mu nie jest ani razu od momentu zakupu nic przy nim nie bylo robione doslownie nic i jezdzi swietnie. Wiec nie wiem skad tak odwazne twierdzenie.
Co do oleju hmmm kazdy jezdzi na czym lubi |
_________________ Trust The Girl!!
|
|
|
|
|
TEMPRAWG
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lut 2005 Posty: 414 Skąd: Garwolin
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 25-07-2006, 09:49
|
|
|
moley dorabiam nockami na stacji gazowej gdzie przy okazji sprzedawany jest opal. chlopie ludzie leja jak trza. i mowia ze nie ma roznicy ON czy OE . Ci dowiadczeni twierdza jednak aby dolac chociaz kapke mixola. dla smarowania bo faktycznie jest suchszy.
nie zapomne jak bodajze w kwietniu podjechal koles oczywiscie wieczorem BMW cos najnowszego w garniturku i poprosil 40 litrow opalu. pomyslalem sobie pewnie babci na zime na rozopalke chce kupic do pieca. a on dajac mi kase za opal powiedzial zebym mu wlal do bety.
no myslalem ze sie o trawe zabije. stac go na garnitur z najwyzszych polek, bryczka tez zajebista a na opale jezdzi. biznesmen zasr........ powiedzialem ze jak chce to moge mu go tylko sprzedac a co z nim zrobi to jego sprawa. zbulwersowal sie chlopaczyna wsiadl do bety i odjechal (odjechal - czytaj najlagodniejsza forma jaka moglem zastosowac na forum) |
_________________ BYŁO
TIPO 1.4 GAZNIK 90' B/G
TEMPRA SW 1.6 91' B/G
TIPO 2.0 GT 90' B/G
TEMPRA SW 1.6 93' B/G
Czesci uzywane do TIPO/TEMPRY
tel.0723-121-618 |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 27-07-2006, 21:51
|
|
|
chore to wszystko u nas ale prawdziwe...
choć śmiać mi się nawet wczoraj chciał, jak wieczorem późnym stoję pod supermarketem na parkingu, coś przekładam na fotelu, patrzę a tu 2 gości idzie i pcha 4 kosze (duże )sklepowe wyładowane rzepakowym jakimś 'słonecznym' czy 'złotym' olejem marki olej... kosze wyładowane w piramidę, że aż bańki spadały, bańki 5 litrowe... podchodzą do poczciwego poloneza a za nim przyczepka długa i ładują... aż kusiło mnie zapytać ile frytek na tym zrobią a potem na poważnie czym na tym jeżdżą i jak się sprawuje... no, ale co się będę mieszał... |
|
|
moley
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Gru 2005 Posty: 486 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 28-07-2006, 09:31
|
|
|
to na czym i ile to juz ich włąsna sprawa .
jaja się zaczną jak nieświadomie ktos se np z pomorza pojedzie pod lublin na opale. a tam kontrola na baczek standard.
pozatym mnie tam wisi to na czym ludzie jada , wazne jest jedno za jakis czas na giełdach nei będzie dla nich części bo tak duzo tego wykupia ze nawet ceny wzrosną ^^ |
_________________ Fiat Tempra 1,6S ' 94 - sprzedane
Peugeot 205 1,8d aka Tygrys '85 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|