Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy ktoś testował olej roślinny... :)
Autor Wiadomość
Zuzanna82 

Województwo: Other
Wysłany: 24-07-2006, 21:18   

mkaminski100 napisał/a:
Citroen...hmmm nie znam Citroene który po trzech latach by sie nie sypał, a sypie sie dosłowie wszystko! I nie jest to opinia znajomego kolegi, a sprawdzona w firmie gdzie pracowałem. Tak był jeszcze lepiej, bo auto to C5 i Boxer, ale padało dosłownie wszystko... To jest auto dla desperatów tak jak Peugeot czy Renault

Wiesz nie zgadzam sie w tym momencie, bo mam w domu C5 i nic mu nie jest ani razu od momentu zakupu nic przy nim nie bylo robione doslownie nic i jezdzi swietnie. Wiec nie wiem skad tak odwazne twierdzenie.

Co do oleju hmmm kazdy jezdzi na czym lubi :D

TEMPRAWG 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 25-07-2006, 09:49   

moley dorabiam nockami na stacji gazowej gdzie przy okazji sprzedawany jest opal. chlopie ludzie leja jak trza. i mowia ze nie ma roznicy ON czy OE . Ci dowiadczeni twierdza jednak aby dolac chociaz kapke mixola. dla smarowania bo faktycznie jest suchszy.
nie zapomne jak bodajze w kwietniu podjechal koles oczywiscie wieczorem BMW cos najnowszego w garniturku i poprosil 40 litrow opalu. pomyslalem sobie pewnie babci na zime na rozopalke chce kupic do pieca. a on dajac mi kase za opal powiedzial zebym mu wlal do bety. :aniolek:

no myslalem ze sie o trawe zabije. stac go na garnitur z najwyzszych polek, bryczka tez zajebista a na opale jezdzi. biznesmen zasr........ powiedzialem ze jak chce to moge mu go tylko sprzedac a co z nim zrobi to jego sprawa. zbulwersowal sie chlopaczyna wsiadl do bety i odjechal (odjechal - czytaj najlagodniejsza forma jaka moglem zastosowac na forum)
TIPO 2.0 GT 90' B/G
TEMPRA SW 1.6 93' B/G

Czesci uzywane do TIPO/TEMPRY

tel.0723-121-618
     assistance   Moneta

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 27-07-2006, 21:51   

chore to wszystko u nas ale prawdziwe...
choć śmiać mi się nawet wczoraj chciał, jak wieczorem późnym stoję pod supermarketem na parkingu, coś przekładam na fotelu, patrzę a tu 2 gości idzie i pcha 4 kosze (duże )sklepowe wyładowane rzepakowym jakimś 'słonecznym' czy 'złotym' olejem marki olej... kosze wyładowane w piramidę, że aż bańki spadały, bańki 5 litrowe... podchodzą do poczciwego poloneza a za nim przyczepka długa i ładują... aż kusiło mnie zapytać ile frytek na tym zrobią :) a potem na poważnie czym na tym jeżdżą i jak się sprawuje... no, ale co się będę mieszał...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

moley 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 28-07-2006, 09:31   

to na czym i ile to juz ich włąsna sprawa .
jaja się zaczną jak nieświadomie ktos se np z pomorza pojedzie pod lublin na opale. a tam kontrola na baczek standard.

pozatym mnie tam wisi to na czym ludzie jada , wazne jest jedno za jakis czas na giełdach nei będzie dla nich części bo tak duzo tego wykupia ze nawet ceny wzrosną ^^

Odpowiedz do tematu