Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dzień dobry! Jestem nowy!! (tu się witamy)
Autor Wiadomość
Żelu77 
witamy nowego

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 01-08-2006, 10:00   

Witam wszystkich i pozdrawiam!
     assistance

Gibson 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 04-08-2006, 14:25   

emeres napisał/a:
Cześć właśnie dołączyłem do klubu a właściwie dołączę

Witam kolegę z Częstochowy

supel_ek 
witamy nowego

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 08-08-2006, 11:18   

Witam wszystkich! Supel_ek z tej strony!! :)

irekub 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 08-08-2006, 11:32   

Witamy na naszym skromnym forum i witamy w klubie. pisz niech cie paluchy od stukania rozbolą :lol: :piwko:
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty

http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg
     Moneta

mariuszekpp 
witamy nowego

Wysłany: 09-08-2006, 10:12   

Witam! Jestem nowy :) na tym forum. Mam zamiar kupić Tipo i dlatego zaczynam moją edukację na temat tego samochodu. Pozdrawiam Mariusz

RaV 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 09-08-2006, 11:30   

Witamy,
powiem krótko - na pewno nie znajdziesz lepszego miejsca w sieci na poznanie Tipka :!:
Dobrze trafiłeś :D

assistance   Moneta

mnich21 

Wysłany: 11-08-2006, 13:18   

Witam. Jestem nowy na forum choć już nieco "leciwy" wiekiem. :dance:
Posiadamy w rodzinie dwie Temprunie - sedana 1,6/92 i kombi 1,8/93 + LPG. =D>
Forum bardzo mi się podoba i myślę że skorzystam i nawiążę sporo miłych kontaktów. :rock: Podrawiam wszystkich. :lol:

Radke 

Wysłany: 11-08-2006, 13:44   

mnich21 napisał/a:
Witam. Jestem nowy na forum choć już nieco "leciwy" wiekiem. :dance:

Eee tam, leciwy! W kwiecie wieku, tak się mówi!
Witamy, witamy...

Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:

* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d

zapraszam na: www.trade-r.pl
     assistance   Moneta

unknown 

Wysłany: 13-08-2006, 23:23   

chybie? niedaleko ode mnie... a służbowo bywałem tam ostatnio nawet co tydzień...
tak koło centrum, przychodni i spożywczaka społem... może kiedyś jak będę to trafię... choć bywam tam wtedy seicentem, pandą czy innym dziwem...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Tipek 
witamy nowego

Wysłany: 14-08-2006, 02:53   

Witam wszystkich !! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Tipo 1.9 TD. Dzięki wam jeszcze jako gość dowiedziałem sie dużo ciekawych rzeczy o tym autku, a teraz będe mógł sam coś doradzić w miare możliwości i moich zdolności ;D . Info dla admina ! "miszko" zasiłek wpłynie w tygodniu. Pozdrawiam 8)

Piter 
witamy nowego

Wysłany: 14-08-2006, 10:13   

Witam wszystkich z Mińska Mazowieckiego :D

saigon 

Wysłany: 17-08-2006, 22:44   

Kupiłem Tipka, może to największy błąd w moim życiorysie. Ale jest to forum, a ja jestem troszeczkę mechanikowaty oraz elektrykowaty... :lalala: umiem też naprawić pralkę, drukarkę, wideo oraz żelazko. Jakby co, to wiecie gdzie pukać? Może się nauczę Fiacika reperować... :badgrin: Witam Potwornie! :gwizdek:

ZielonyTBG 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 17-08-2006, 23:49   

Może i największy błąd,ale takie błędy trzeba umieć popełniać 8) .Witamy wszystkich w naszym gronie. :D :D :D :D
     assistance   Moneta

bigOOz 
witamy nowego

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 21-08-2006, 23:57   

I ja też witam wszystkich , Tipo 1.4 mam od miesiąca kupione od brata, stan techniczny bez zarzutu mysle że będzie z nim dobra współpraca!Pozdrawiam wszystkich :D
     assistance   Moneta

lukaswisniewski 

Wysłany: 22-08-2006, 21:05   

witam jestem nowy
śmigam Tipkiem 1.4 i.e od 2 latek :) dzieki za cenne informacje

Wes27 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 25-08-2006, 19:13   Re: Dzień dobry! Jestem nowy!! (tu się witamy)

dzis sie tu zalogowałem i dzis sie z Wami witam :)
     assistance

piotrp 

Województwo: Other
Wysłany: 27-08-2006, 23:43   

Witam wszystkich klubowiczow... Jestem posiadaczem 2 tempry tym razem S.W.+LPG (poprzednia pochodzila z "stajni rzadowej")... a 4 fiata w swojej karierze. Na strone trafilem przypadkowo ale spodobalo mi sie i jest ok i mam nadzieje ze i ja moge cos wniesc tu...
Pozdrowienia

Derfel 

Wysłany: 28-08-2006, 09:10   

Powitanie dla wszystkich użytkowników!
Od niedawna jestem właścicielem Tempry SW 1,6 ie z silnikiem mpi z 1995r., 168000 km, kolorek grafit/ciemnozielony/metalik,
pożegnałem nissana sunny 1,4 z 1993r. (przejechane 214000km).

W temperce jest o wiele głośniej i ciężko mi się do tego przyzwyczić tzw. do dźwięków wspomagania, skrzyni biegów, wydechu/silnika i innych takich tam - nissan pod tym względem był cichutki. No ale temperówka ma tyle miejsca:-)

Bardzo dobrze opracowana stronka, dobe porady, trafiłem do Was/Nas przez googla.

Pozdrawiam!
Derfel

PS. aktualnie jeżdżę na blachach SK, po przejestrowaniu - SW

apacz76 

Wysłany: 29-08-2006, 18:52   

Piter napisał/a:
Witam wszystkich z Mińska Mazowieckiego

no prosze i juz jest nas trzech :D

[ Dodano: 29-08-2006, 18:55 ]
czy to moze to glosne tipo ktore przejezdza obok mojego domu z wlotem powietrza na masce :?: :D :piwko:

Matizz 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 30-08-2006, 21:40   

Witam jestem tu nowy , dlatego chciałem trochę o sobie opowiedzieć ,a może raczej o moim Fiaciku. Posiadam Fiata Tipo 1.4 i.e rocznik 1994, o przebiegu i tu uwaga 26tys, pewnie niejeden z was powie niemożliwe ale tak jest samochód dostałem w spadku po dziadku, który kupił go w salonie :D . Ja jeżdżę nim od pół roku i na razie moje inwestycje w niego to instalacja gazowa BRC BLITZ oraz skromne CAR AUDIO na które składają się wykonane przeze mnie panele drzwiowe z MDF- u () oczywiście również wygłuszałem drzwi, głośniki jakie tam zastosowałem to MAGNAT Carfit 216 Uniwersal, niestety radio na razie kaseciak, ale na razie brak kasy.
Na stronę ta trafiłem szukając jakichkolwiek informacji o tym modelu fiata, od razu mi się spodobało i tu pełen szacunek dla ADMINA.
POZDRAWIAM wszystkich członków TTT.

Fotki mojego TIPOLOTA :)
     assistance   Moneta

RaV 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 30-08-2006, 22:04   

Witamy,
lepiej trafić nie mogłeś 8)
Tylko coś nie widać zdjęcia Twojego Tipka...

(o dzis juz zdjecia widac :D )

assistance   Moneta

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 30-08-2006, 23:09   

Matizz,Wiatmy! Toż to niemowle ten Tipek :D 26 tys. przebiegu to przeżyjesz nas zanim nakulasz pare setek ;)

Co do dodawania fotek, nie pakuj ich na zewnetrzne adresy. Mamy tutaj pełen support dla klubowiczów. Poszukaj postów o dodawaniu fotek w dziale Obsługa Forum. Albo poprzez UPLOAD dostepnym z menu u góry. Tam mozna wysyłać pliki w tym obrazki itp.

unknown 

Wysłany: 02-09-2006, 22:33   

Matizz napisał/a:
... pewnie niejeden z was powie niemożliwe ale tak jest samochód dostałem w spadku po dziadku, który kupił go w salonie :D ...

a ja Ci wierzę;
moja Tempra też jest w spadku po dziadku który kupił w salonie, a jak ją brałem to miała ok 15 tys na liczniku, w ciągu 10lat zrobione... bo w zasadze 99% czas ustała w garażu przez te 10 lat...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Tip_top 

Wysłany: 04-09-2006, 22:25   

Witam wszystkich użytkowników bardzo serdecznie !
Odwiedzam to forum bardzo często, ale do tej pory tylko "czytałem" ;D
Mam nadzieję, że nie sprawię kłopotów - wręcz odwrotnie :)

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Tipo/Tempra i niech moc waszych koni będzie zawsze z Wami !!!! i oby Wam ich nigdy nie zabrakło :D

Rysiek_Kraków 

Wysłany: 07-09-2006, 19:47   

Witam wszystkich klubowiczów. Jestem nowy, właśnie chwilę temu się zarejestrowałem.
Od blisko 4 lat mam Fiata Tipo 1.4 gaźnik z instalacją gazową. Autko chodzi w zasadzie
bez awaryjnie , nie licząc drobych "wpadek" związanych z normalną eksploatacją. Omijam raczej (jeśli już muszę to trudno!) mechaników i sam usiłuję usuwać usterki.
Podzielę się na forum swoimi doświadczeniami jak i sam chętnie skorzystam z Waszych rad.
Na dzisiaj pozdrowienia dla wszystkich. :D
     Moneta

Odpowiedz do tematu