|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Gdzie jest lukaszradomsko!? |
Autor |
Wiadomość |
Kamitchi
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 23 Lis 2004 Posty: 317 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 06-09-2007, 08:23
|
|
|
Tja... kiedys tez zamawialem coś u Łukasza... pierwszy i ostatni raz.
pzdr. |
_________________ cuoresportivo 2.0 16v |
|
|
|
|
kro_ma
Wiek: 40 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Częstochowa
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 07-09-2007, 15:27
|
|
|
Koledzy ja znam Łukasza Osobiscie bo biore od niego czesci i nawet dzisiaj bylem po skrzynke bezpiecznikow u niego a wczesniej bralem maglownice i wiele inny czesci i jestem bardzo zadowolony |
_________________ Tipo 1.8 GT rok 94/95 3D
Seat Toledo 1.9 TD rok 94 |
|
|
|
|
nessuno
Pomógł: 1 raz Wiek: 63 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 170 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 07-09-2007, 17:54
|
|
|
Widocznie łukaszradomsko Ciebie traktuje bardziej serio. Od czasu mojej transakcji z tym gościem minęło sporo czasu( kupowałem u Niego za pośrednictwem Allegro deskę digital do Tempry) Właściwie to zależało mi na samej obudowie deski,w jego aukcji była piękna fotka całości, ja otrzymałem samą deskę, w stanie delikatnie mówiąc zapsiałym. Czy szanujący siebie i innych sprzedawca czegokolwiek wysyłałby towar wyglądem odbiegający od fotki? Czy takim wielkim wyrzeczeniem jest pobieżne chociażby doprowadzenie wysyłanego towaru do stanu wizualnej przyzwoitości? Uważam, że łukaszradomsko nie zasługuje raczej na miano solidnego sprzedawcy( w moim przypadku napewno). Na kilkakrotne próby kontaktu czy to via @ czy też tutaj, na PW poprostu nie odpowiada. Śmiem przypuszczać, że fotki, jakie zamieszcza w swoich aukcjach na Allegro nie są jego autorstwa, bo widniejące na nich przedmioty w rzeczywistości prezentują się znacznie gorzej(jak w moim przypadku). Szczerze mówiąc, to odradzałbym raczej zakupy u tego typu sprzedawców.
P.S. Znajomy kupował silnik do auta, też za pośrednictwem Allegro. Zdziwienie i jego i moje było ogromne, gdy ujrzeliśmy zapakowaną przesyłkę. Silnik czysty, zapakowany bardzo profesjonalnie, że rąk nawet się nie ubrudziło. A to przecież element wagowo ciężki i niezbyt łatwy w manewrowaniu, jak się chce, to można. Po jakimś czasie sprzedawca dzwoni do znajomego z pytaniem, jak się sprawuje sprzedany silnik. Ucz się łukaszuradomsko, jak można i powinno postępować się z potencjalnymi kontrahentami niezależnie od tego, jaką kasę są skłonni u ciebie zostawić. |
_________________ Tempra 1.6 SXie kat.SW 159A3.046 |
|
|
|
|
Alfista
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 162 Skąd: Bydgoszcz
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 08-09-2007, 09:58
|
|
|
kurde a ja wyslalem przesyłke w pon rano pocztą i do dzisiaj jeszcze koles jej nie ma i zaczynam sie martwic gdzie ona jest |
|
|
|
|
tadziu47
Pomógł: 1 raz Wiek: 77 Dołączył: 09 Kwi 2007 Posty: 63 Skąd: Grudziądz
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 08-09-2007, 14:44
|
|
|
Witam !
Chciałbym wtrącić przysłowiowe trzy grosze o naszej poczcie !Otóż miałem takie przykre zdarzenie , że nadana przeze mnie paczka " szła pocztą " do Legionowa ponad 21 dni . A kupujący z Allegro , co jakiś czas monitował .
Reklamując wysyłkę na poczcie oświadczyłem , że chyba ją wysłałi wozem konnym , bo rowerem to ja już dawno bym wrócił !
Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|