|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Ocena T/T |
Autor |
Wiadomość |
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 28-05-2007, 18:08
|
|
|
widziałem kiedyś ranking i niewiele się zmieniło bo było ponad 4, podniósł się tylko nieco... dobrze.. a prawdę mówiąc w segmencie starszych tego typu autek to jak się zadba to bardzo dobrze służy (nie zarżnięte egzemplarze)... |
|
|
Qmaty
Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 17 Lut 2007 Posty: 88 Skąd: Osiek
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 28-05-2007, 18:47
|
|
|
Ja właśnie jak dwa lata temu kupowałem moje autko,szukałem opinii o tipku i trafiłem na tą stronę i muszę powiedzieć że dużo to zaważyło na tym że wybrałem to auto i nie żałuje mojego wyboru.Choć stare,bo to już 89r jestem bardzo zadowolony.Drugim kandydatem był Golf,ale jak poczytałem sobie o nim opinie i o niemieckiej precyzji, niezawodności itd... to podziękowałem.A ile sie przy tym ubawiłem |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|