|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Podloga bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
Adamos
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 02-04-2008, 17:45 Podloga bagażnika
|
|
|
Witam!!
Wkurza mnie nie równa podłoga w moim bagażniku. Mam tylko dwie 'wykładziny' i przez to ze jest dziura na kolo zapasowe itp itd jest to wszystko powyginane i nie równe.
Rodzice w mitsubishi carisma maja jakby z drewna zrobiona podłogę (na to oczywiście jakies tam 'wykładziny').
Czy ma ktoś wymiaru bagażnika po 'podłodze'? Chciałem kupić jakaś sklejkę w obi juz przyciętą i tam wsadzić.
Albo może ktoś ma sztywna podłogę/klapkę u siebie i poda mi wymiary? |
_________________ Fiat Tipo 1.4 i.e - moje pierwsze auto w życiu (sprzedane)
Mazda 323c 1.5 16v - drugie auto w życiu |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
|
Wysłany: 02-04-2008, 17:55
|
|
|
Adamos, a nie lepiej wyjąć podłogę tą co masz i odrysować? Jak będziesz miał za dużo to przytniesz, a bagażnik to wątpię czy ktoś mierzył, bo tam i nadkole włazi i inne pierdoły. W starych fiestach pamiętam, że było takie rozwiązanie i były 2 uchylane na zawiasach klapy, ale całość oczywiście też szło wyjąć - wszystko obite materiałem i spasowane.
Ot: jak tam kierunkowskaz? Eot |
|
|
Tobi
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 02-04-2008, 17:56
|
|
|
Ja tam mam równą podłogę. Może nie masz tej klapki co się podnosi, żeby odkryć zapasówkę? |
_________________ Tempra 1.6S gaźnik + LPG
Zamawiaj jedzenie przez internet.
Moje domeny na sprzedaż. |
|
|
|
|
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Województwo: Mazowieckie
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 02-04-2008, 18:01
|
|
|
Tobi, ale Ty masz Temprę... |
_________________ banda złego |
|
|
|
|
Adamos
|
Wysłany: 02-04-2008, 18:24
|
|
|
mrk69, ja w zasadzie mam tam jakis jeden zwykly dywan i plus jakies tworzywo co jest dobrze wyciete. wiec to mogę obmierzyć i bede wiedział. Na to nie wpadłem
Kierunek kupilem nowy/stary i jest prawie idealnie. nie wyskakuje sam przy skrecie w lewo ale to juz lepsze niz trzymanie go przy skrecie w prawo |
_________________ Fiat Tipo 1.4 i.e - moje pierwsze auto w życiu (sprzedane)
Mazda 323c 1.5 16v - drugie auto w życiu |
|
|
|
|
Tobi
Województwo: Śląskie
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|