|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pytanie do kolegów z Warszawy |
Autor |
Wiadomość |
czarnooch
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 11-02-2009, 16:06 Pytanie do kolegów z Warszawy
|
|
|
Mam Takie oto pytanko a właściwie prośbę o pomoc. Wybieram się dzisiaj do Warszawy konkretnie na dworzec centralny odebrać kogoś z pociągu i tu pytanie jak wjechać na jakiś parking przy dworcu centralnym pkp jadąc od strony Radomia ? |
_________________ Tempra umarła
teraz nie ma nic
pozostała komunikacja miejska.... |
|
|
|
|
MANIO
witamy nowego
|
Wysłany: 11-02-2009, 16:28
|
|
|
A jak tam u ciebie ze znajomością w-wy
Najprosciej jak wpadniesz od Janek, to napieraj caly czas prosto, az dojedziesz do ronda przy hotelu sobieski. Daj wtedy drugim zjazdem z ronda, prawie na wprost. na nastepnym rondzie pod wiaduktem daj prosto, i staraj si trzymac lewej strony, jakies 400-500m na swiatlach musisz dac w lewo. Tam masz sporo miejsc, a kolega za 2 zl popilnuje bry ki |
_________________ Z DROGI ŚLEDZIE BO SPORT WAGON JEDZIE |
|
|
|
|
czarnooch
|
Wysłany: 11-02-2009, 17:57
|
|
|
jak do dworca dojechać to wiem chodziło mi o samo parkowanie pod dworcem nie musi byc parking byle by zakazów nie bylo |
_________________ Tempra umarła
teraz nie ma nic
pozostała komunikacja miejska.... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|