|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Różne siedenia w Tipo... |
Autor |
Wiadomość |
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 31-03-2007, 15:00 Różne siedenia w Tipo...
|
|
|
Dla porównania oba moje Tipole są 1,4 (jeden '90 - bogatsza wersja, ale bez kilku bajerów, drugi '93 -niby goła "s", ale ma wspomaganie, dzieloną kanapę i elektryczne szyby).W starszym Tipku siedzenie kierowcy jest jakby bardziej sportowe ( bardziej wystające boczki itp.) i ma regulację oparcia poprzez ciągnięcie rączki, oraz przesówanie tył - przód pod siedzeniem, a zagłówki są z materiału i regulowane. W drugim Tipo mam bardziej płaski fotel kierowcy i regulację oparcia kółkiem, teleskopową wajchę to regulacji wysokości, pod siedzeniem przód - tył i gumowe zagłówki bez regulacji. Po rawej stronie siedzenia mam jeszcze jedno kółko, które nie wiem po co tam jest, bo kręcić można nim przez godzinę, a nic się nie dzieje. Do czego to jest? Są jeszcze inne rodzaje siedzeń? (poza elektrykami i recaro z sedici of kors)? |
|
|
Jarek 5TT
Pomógł: 4 razy Wiek: 62 Dołączył: 20 Lis 2005 Posty: 297 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 31-03-2007, 16:08
|
|
|
mrk69 napisał/a: | jedno kółko, które nie wiem po co tam jest, bo kręcić można nim przez godzinę |
ja miałem takie kółko w Temprze i takoż samo kręciłem do woli , a w następnej działało i jak kręciłeś w prawo to wypychało Ci plecki w odcinku lędźwiowym , ale krótko bo się popsuło i zostało wypchnięte mnie to nie przeszkadza |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|