|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tipo/Tempra - Pożegnania użytkowników |
Autor |
Wiadomość |
Raul
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 100 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 16-12-2011, 17:22
|
|
|
W związku z tym że jutro o 10:20 wylatuję do UK chcę się pożegnać może tak nie typowo ale nie wiem kiedy będę miał neta i nie wiem kiedy będę mógł na SB przywitać się,aa i logiczne jest że z moja Temperówka też się żegnam
W związku z Tym chciał bym podziękować Wszystkim za miłe i serdeczne przyjęcie mnie do Waszego grona Życzyć Wam Wesołych Zdrowych Świąt i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
Obiecuję że nie zapomnę o Was i jak tylko będę miał możliwość to będę wpadał do Was.
Pozdrawiam Raul |
_________________ Diabeł nie sypia z byle kim,w Piekle Diabeł jest postacią pozytywna,nie lekceważ Diabła ktoś go po coś stworzył |
|
|
|
|
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 16-12-2011, 17:42
|
|
|
Raul, spoko spoko każdy jest tu zawsze mile widziany i to własnie mi sie podoba na tym forum... |
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
garik
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 15-03-2012, 19:49
|
|
|
Witam!-niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem wspaniałego Rovera 75, rocznik2005 w full opcji, a Tempra dogorywa-czytaj: pojeździ do końca OC i przeglądu(26.04)postanowiłem się z Wami pożegnać, bo teraz śmigam na Forum Rovera! Serdecznie Wszystkim za wszystko dziękuję i życzę wszelkiej pomyślności na każdej życiowej płaszczyźnie PS: być może od czasu do czasu tu zajrzę, z sentymentu rzecz jasna, ale nie obiecuję |
_________________ garik
Fiat Tempra ' 92 1.6 i.e.cat. benz/gaz |
|
|
|
|
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 15-03-2012, 23:04
|
|
|
KrzychuB napisał/a: | tipacz, a Ty się mam nadzieje nie żegnasz |
Zapomnij... jeszcze dlugo sie ze mna pomeczycie . To że jest u mnie transfuzja krwi z włoskiej na niemiecka nie znaczy ze porzucę forum na którym uczyłem sie motoryzacji i czasem troszke pomogłem.
garik,
Zaglądaj ile chcesz!!! TTT ma ta ceche ze nikogo nie odtrąca... Wiadomo że każdemu sie w zyciu zmienia i tu sie to szanuje. |
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
rynio
|
Wysłany: 26-03-2012, 16:05
|
|
|
witam muszę oznajmić z wielkim bólem i żalem iż w dniu dziszejszym nasza temperka odjechała do innego własciciela zastąpi ją LYBRA a to nie to samo tyle km.co znami zrobiła i tyle lat służyła ze żal było ją oddać ale trza to jakoś przeżyć ale zawsze mam tempre 1,6 tam stoi sama w oddali
|
|
|
egon
Pomógł: 57 razy Wiek: 42 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 5516 Skąd: Pleszew
Województwo: Wielkopolskie
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 26-03-2012, 19:03
|
|
|
rynio, ano szkoda, ale zawsze masz swoją 1,6 |
_________________ VW Polo 9N 1,2 12V - żony
LANCIA LYBRA 1,9 JTD 115KM
Tak mało, a tak może pomóc Składka Klubowa |
|
|
|
|
rynio
|
Wysłany: 26-03-2012, 19:07
|
|
|
egon, dokładnie muszę o nią dbać jak naj dłuzej |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 27-03-2012, 07:28
|
|
|
Jaką Lybrę kupiłeś? |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
rynio
|
|
|
|
|
shwax
Pomógł: 8 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 253 Skąd: Pabianice
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 09-05-2012, 15:43
|
|
|
W dniu wczorajszym rozstałem się z moim Tipo. Był to dość burzliwy związek ale dobrze będę go wspominał Mimo przesiadki na "niemiecki szmelc" (za jaki niektórzy uważają każdego VW na naszych drogach ) nie żegnam się w żadnym wypadku z forum, bo ze świecą szukać drugiego takiego, z tak fajnymi userami i tak miłą atmosferą |
_________________ Był: Fiat Tipo 1.4 '95
Jest: VW Golf III 1.6 '94 |
|
|
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 09-05-2012, 17:17
|
|
|
shwax, wbiłeś mi właśnie nóż w serce... a jak mi powiesz że to cwelvagen to już w ogóle się załamię i zamknę się w sobie...
ok peżota, renówkie, albo innego japońca byś se kupił... ale niemra?!
no ale dobra kupiłeś to tera się pochwal w dziale moje auto oszczędzę krytyki obiecuję
** Dodano: 09-05-2012, 18:18 **
shwax napisał/a: | nie żegnam się w żadnym wypadku z forum, bo ze świecą szukać drugiego takiego |
łoho... chyba byłeś na forum hansvagena |
|
|
|
|
shwax
Pomógł: 8 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 253 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: 09-05-2012, 20:32
|
|
|
Świstak, heh, niestety dźgnę ponownie bo to właśnie "szmelcwagen", w dodatku znienawidzony przez fanów włoskiej myśli technicznej GOLF Szukałem jakiegoś Bravo, ale budżet niestety miałem ograniczony a nic ciekawego nie znalazłem w przyzwoitych pieniądzach. Golf nawinął się trochę przez przypadek, ale auto z pewnej ręki, wiem co kupiłem i wiem, że nie trafiłem na "bombę z opóźnionym zapłonem", ale to kiedyś opiszę dokładnie jak założę mu temacik. Na razie czeka go jeszcze małe wizualne dopieszczanie
Co do forum to trafiłeś idealnie. Byłem na 3 różnych forach VW i muszę powiedzieć, że tamte klimaty mi nie pasują. Sporo jest ciekawych informacji, dlatego będę tam zaglądał, ale zdecydowanie wolę posiedzieć chwilę tutaj niż tam
P.S. Może jak się już dorobię to w końcu wpadnie wymarzona Alfa 159, albo chociaż 156 po lifcie. Cudne autka, no ale na razie mogę jedynie pomarzyć |
_________________ Był: Fiat Tipo 1.4 '95
Jest: VW Golf III 1.6 '94 |
|
|
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 10-05-2012, 00:52
|
|
|
Tu się zawsze wraca....
Ja w przypływie obłędu zamieniłem swoją piękną Temprę SW na Audi...mocno mnie zaćmiło
Na szczęście ten okres mam dawno za sobą |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
Tippo
|
Wysłany: 01-06-2012, 18:14
|
|
|
Nadszedł niestety przykry dzień kiedy po kilku latach nadspodziewanie bezproblemowego użytkowania mojego Tipo jestem zmuszony zamienić mój egzemplarz na auto ze znacznie większym bagażnikiem i pożegnać się z użytkownikami i czynnymi klubowiczami tego forum.Bagażnik Tipo okazał się nagle,mimo że duży a po rozlożeniu kanapy ogromniasty , niewystarczający.Fiat odjechał na drugą stronę Poznania a jego miejsce zajął maly Seat z silnikiem 0.9 (powstały tak na marginesie w wersji osobowej w kooperacji z Fiatem).
Seat
Terra
Pozdrawiam wszystkich ktorzy mi pomogli,których poznalem osobiście,z którymi dyskutowałem i ktorzy przeczytali choć jednego mojego posta :)Dzięki za towarzystwo ! |
_________________ Fiat Panda Seat Marbella/Terra Klub
Astra Bertone Z22SE |
|
|
|
|
Młody
Pomógł: 40 razy Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 1580 Skąd: Gilowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 12-06-2012, 19:51
|
|
|
Tempra sprzedana i to było ostatnie T/T ale na forum będę czasem zaglądał |
|
|
|
|
minieeek
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 09-04-2013, 20:35
|
|
|
Witam serdzecznie, przyszedł czas i na moje pożegnanie.
Nowy nabytek to ALFA ROMEO 155 2,0 16V
Na chwilę obecną zmieniłem niestety forum na alfaholików, ale chwile spędzone na tym wspaniałym forum TTT będę wspominał zawsze mile. Dziękuję wszystkim użytkownikom forum któży pomogli w problemach i bolączkach mojego wspaniałego Tipo.
Co do Tipula to narazie stoi. OC do końca października więc czasu do namysłu jest co dalej zrobić. W razie co jest też sąsiad który wyraził dalszą chęc opieki nad autem.
Jeszcze raz wielkie dziękki i może do zobaczenia jeszcze kiedyś.
P.S. Miałem bardzo miłe przyjęcie na forum "alfaholicy" po informacji że mam "jeszcze" fiata TIPO i należe do świata TTT.
Jeszcze jedno P.S. Na forum oczywiście będę zaglądał. |
_________________ Było: 126p x4, CC 700, CC Sporting, CARO 1,6 GLI, Tipo 1,4S, Uno 1,0 Fire
Jest: Tipo 1,4 i.e. |
|
|
|
|
mikee72
Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 584 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 30-11-2017, 22:23
|
|
|
No proszę, tak sobie śmigam po forum i znajduję ten temat...
I co się okazuje? Od ostatniego wpisu minęły ponad 4 lata, a nikt się nie pożegnał
wychodzi na to, że niektórzy zamiast włoskiej elegancji.. postanowili wybrać tzw. wyjście po angielsku?
Takie latanie ze złotą łopatą to nawet ciekawe może być - żeby daleko nie szukać.. ostatni wpis w temacie należy do kolegi minieeek:
Wysłany: 09-04-2013, 20:35
(...)Jeszcze jedno P.S. Na forum oczywiście będę zaglądał.
wchodzisz w profil i ..
Ostatnia wizyta: 09-04-2013, 20:16 (Minut: 19)
oczywiście kliknął enter, wyloguj i słuch po gościu zaginął |
|
|
|
|
RetX
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 28 Sty 2015 Posty: 56 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 09-12-2017, 18:44
|
|
|
Ja się nie żegnam, bo mimo, iż Tipo sprzedałem i kupił je człowiek, który też się tu zarejestrował, a sam kupiłem Astra G Bertone (nie tylko były projektowane przez Bertone, ale też produkowane we Włoszech! :-) ) to wciąż tu czasem zaglądam :-) |
_________________ ---------------------------------------------------------------
Mam nowe 'stare' Tipo! 1.6ie Suite z klimą <3 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|