|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
tyk,tyk,tyk... |
Autor |
Wiadomość |
MAXIMUS
Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 30 Paź 2007 Posty: 67 Skąd: Pleszew
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 03-11-2007, 17:41 tyk,tyk,tyk...
|
|
|
Mam takie pytanko,coś mi tyka w prędkościomierzu w trakcie jazdy,w rytm tego tykania skacze sobie wskazówka,to wina linki?,prędkościomierza? czy czegoś tam jeszcze,zmagał się kto z tym zjawiskiem? |
_________________ Maximus |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 03-11-2007, 17:48
|
|
|
Linka nie jest dobrze wcisnieta w prędkościomierz i stąd jest takie tykanie bo przeskakuje na krąwedzi przy okazji psująć krawędzie na lince.
Musisz wsadzić ręke przez dziure pod głośnikiem, docisnąć linke do zegarów i powinno ustąpić. Linka na końcu ma takie gniazdo plastykowe które jest ponacinane żeby ładnie wskoczyło na zegary, później na to miejsce naciaasz taką plastykową tuleje która ma za zadanie to wszystko scisnąć i trzymać kupy. Jeśli nie możesz zrozumieć jak to działa to wyjmij zegary, pooglądasz i napewno złapiesz o co biega. |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
kubek
Pomógł: 12 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 459 Skąd: Bobrowice
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 03-11-2007, 18:05
|
|
|
moze tez linka juz powoli konczyc swoj zywot... ja kiedys tez takie tykanie mialem ale w golfie to wzielem ja przesmarowalem w srodku i przzestalo tykac. |
|
|
|
|
MAXIMUS
Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 30 Paź 2007 Posty: 67 Skąd: Pleszew
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 03-11-2007, 18:56
|
|
|
Hipo,
Dzieki,zrobiłem jak radziłeś i linka wskoczyła i jest OK |
_________________ Maximus |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|