Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
W jakim sklepiedostane maty wygłuszające
Autor Wiadomość
next 
witamy nowego

Województwo: Śląskie
Wysłany: 20-05-2007, 20:18   W jakim sklepiedostane maty wygłuszające

Czy jak to sie nazywa.. potrzebuje do mojego bolidu i nie wiem do jakiego sklepu mam sie udać

GrzesiekK. 

Województwo: Lubelskie
Wysłany: 20-05-2007, 20:23   Re: W jakim sklepiedostane maty wygłuszające

next napisał/a:
Czy jak to sie nazywa.. potrzebuje do mojego bolidu i nie wiem do jakiego sklepu mam sie udać

Większość sklepów handlujących materiałami lakierniczymi posiada w swojej ofercie dobre maty głuszace APP.

ALFA ROMEO 156 3,0 V6 24V 231KM@288Nm <= a tą zbudowałem sobie sam ;]

ALFA ROMEO GT 3,2 V6 24V 248KM@302Nm - daily car żony, koszyk na zakupy :D
     assistance

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 20-05-2007, 20:23   

allegro :P albo sklep car-audio... chyba, że chcesz sam wykombinować jakąś 'proawizorę' np kupując w castoramie jakieś coś, waty-maty-cokolwiek... bo porządne wygłuszające o ile wiem dość kosztują za 1 m2 i za całą maskę może nieco wyjść (jeśli o wygłuszenie silnika i maski Ci chodzi)
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

gawor06 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 20-05-2007, 21:00   

ja kupowalem w sklepie car audio...

GrzesiekK. 

Wysłany: 21-05-2007, 05:18   

gawor06 napisał/a:
ja kupowalem w sklepie car audio...

No jeśli masz kasę na maty Dynamat no to dostaniesz tylko w firmach car audio, natomiast maty APP których także używają w firmach car audio nie ma sensu u nich kupować i przepłacać, duużo taniej kupuje się te maty tak jak podałem w sklepach/firmach handlujących materiałami dla lakierników samochodowych, co do tanich mat dekarskich np. Soudal które można kupić w rolkach w Castoramie itp. to szczerze radzę się zastanowić, nie jest to regułą ale w lecie w pełnym słońcu lubią śmierdzieć podobnie jak grzana papa i mogą spłynąć w drzwiach, taki przypadek miał miejsce w astrze mojego kumpla która postała sobie w pełnym słońcu w zeszłym roku nad plażą we Władysławowie w dodatku czarna perła więc piekarnik niezły w niej był.

assistance

kilolo 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 30-05-2007, 14:49   

Rownie dobrze mozesz kupic paste gluszaca za ok 8zl / 750ml, nawet w pewnych przypadkach jest lepsza gdy nie masz dobrego dostepu do wygluszanej czesci, pozatym nie odpadnie jak czasem mata

adams 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 04-06-2007, 13:16   

GrzesiekK., kumpel zrobil sobie drzwi jakas tasma dekarska 30cmx10 m za 70 zl w castoramie. Powiem tak: bas w drzwiach ma fajny ale w lato wali jak w murzynskiej chacie przed obiadem... :D

GrzesiekK. 

Wysłany: 04-06-2007, 13:56   

adams napisał/a:
GrzesiekK., kumpel zrobil sobie drzwi jakas tasma dekarska 30cmx10 m za 70 zl w castoramie. Powiem tak: bas w drzwiach ma fajny ale w lato wali jak w murzynskiej chacie przed obiadem... :D

Dlatego właśnie radzę kupić maty APP, są to specjalne maty do wygluszania aut uzywane przez lakiernikow, firmy car audio, przetestowalem juz w swoim aucie ze nawet na najwiekszym upale nic sie z nimi nie dzieje, nic nie czuc, nie splywaja.

assistance

Odpowiedz do tematu