|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zło z moim tipkiem |
Autor |
Wiadomość |
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 01-04-2007, 22:34 Zło z moim tipkiem
|
|
|
Kurde znowu mi nieodpalił i to o 23 kużwa 3 kilometry przed domem bo zachciało sie stawać na chessburgery do McDonald-a (niezła wieś podjeżdżam kolejka przedemną to gasze na 5 minut silnik chce odpalić a tu zło zło zło) pod geant-a i zło zapewne to coś chyba z jakimiś kabelkami bo znowu niewłącza się pompa więc niemoge odpalić i pyta na maksa |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
adams
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 02-04-2007, 18:56
|
|
|
Tylko Innym Pali Odrazu T I P O
To taki zarcik, bo swojego naprawilem
Nie przejmuj sie. Widocznie ten typ tak ma. Moj gubi wolne obroty jak go odpalam na cieplym silniku, a jak jest zimny to miodzio. Nauczylem sie z tym zyc... Moze ktos mi pomoze? |
_________________ >>> Było Tipo 1.6 ie i nie będzie już TIPO <<< |
|
|
|
|
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 02-04-2007, 19:01
|
|
|
ehh nie martw sie, ja mam gorszy problem z moim
szlag trafił uszczelke pod głowicą...i cała teoria o bezawaryjnosci subaru tez w pi*du hahahaha no ale to chyba ze starosci poleciała. Metalową założe i bedzie świety spokoj. |
|
|
KRT
|
Wysłany: 02-04-2007, 19:33
|
|
|
Ninja napisał/a: | szlag trafił uszczelke pod głowicą...i cała teoria o bezawaryjnosci subaru tez w pi*du |
No niemów ja ci się zjeb... $UBARU to masz niezłe ZŁO |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 02-04-2007, 20:29
|
|
|
eee nie bedzie źle...pewnie ponad 500 zostawie ogolnie to pewnie zuzycie juz eskploatacyjne i tyle. |
|
|
KRT
|
Wysłany: 02-04-2007, 20:36
|
|
|
Ninja napisał/a: | eee nie bedzie źle...pewnie ponad 500 zostawie |
Eeee co to 5 stów ja swojego tipka a nie $UBARU mam raptem 3 miechy i już wjeb... prawie z tysiaka i stoi pod blokiem i niejeżdzi prawie 2 miechy bez awarji a teraz cała serja |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 02-04-2007, 21:17
|
|
|
a ja dzis wsiadlem w swojego dawnego tipolota ktorego sprzedalem niedoszłemu szwagrowi. Doobre autko qurde.
P.S. wywal gaz to sie skonczą awarie hyhy...juz sie zamykam |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|