|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Slask w snie zimowym ?:> |
Autor |
Wiadomość |
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 10-02-2006, 11:23 Slask w snie zimowym ?:>
|
|
|
Panowie tka sobie skacze i patrze i tylko u na sise kompletnie nic niedzieje
Autka bezawaryjnie .... nikt pomocy nieptorzebuje
Kazdy biega za swoimi sprawami ?:>
Jak juz sie otrzasniecie ?:> to mzoe cos wymyslimy:P
Z innej beczki kto sie wybiera na ogolnopolski zlocik ?? |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
andrzejdg
Wiek: 41 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 139 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 10-02-2006, 23:45
|
|
|
No witam Mupik
Widzę że twardo walczysz z rozruszaniem śląska ale cieńko to idzie. Ja oczywiście się piszę na jakieś spotkanko w Katowicach albo gdzieś w okolicy. Jak będziesz miał chwilkę to może powysyłaj wiadomości albo meile do ludków. Ja tak szczerze mówiąc ostatnio nie mam czasu dosłownie na nic. Ale jak będzie coś wiadomo w kwestii spotu to oczywiście postaram się przybyć. Jak bym mógł opuścić spotkanko Więc "ŚLĄSK" budzić się!!!!! Wiem że zima na maksa ale może się ruszymy z cieplutkich fotelików i sięgdzieś stykniemy!!!! Może grila ktoś będzie miał przypadkiem hehe
Pozdrawiam |
_________________ FIAT TEMPRA 1.6 gaźnik. 1994, benzyna + inst LPG "BRC" |
|
|
|
|
Piterro
Pomógł: 2 razy Wiek: 46 Dołączył: 29 Lis 2004 Posty: 181 Skąd: Scunthorpe - UK
Województwo: Other
|
Wysłany: 11-02-2006, 06:48
|
|
|
Toć ja próbuję Nas zwołać już od jakiegoś czasu. Chciałem się umówić na śłizganie, potem na pogaduchy w ciepłym miejscu.... nic. Śląsk zasypało i wypi.....działo. Nikomu nie chce się ruszyć.
Na mnie możecie liczyć.
Byłem........................ Jestem ............................. Będę............................ |
_________________ In UK at this moment - workin'
Fiat Tipo 1.4 S 1995r., LPG - Forever |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 15-02-2006, 12:26
|
|
|
:-)
Wrocilem z urlopu zaczne cos kombinowac porozsyla sie jakies wiadomosci i moze cos sie zrobi :-) Kurcze u nas tak szaro i malo sniegu nie to co w gorach hihi |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
kazub
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 23 Lis 2004 Posty: 59 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 21-02-2006, 11:58
|
|
|
Siema! Ja teraz nie mam dostepu do internetu w domu, to dajcie mi znac sms z sieci na komorke z terminem! DZIEKI |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|