.
Chociaż szczerze mówiąc, to chętnie bym się czymś takim przez chwilę pobawił. Nie piszę, że chce mieć coś takiego, czy używać na stałe, ale przez dzień czy dwa poeksperymentować. Oczywiście zamiast takiego pierdzenia chyba wolę słuchać normalnej muzyki, chyba, że bym miał prawdziwe V8 czy V10
Czekam na takie ,,coś'' z wanklem
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
Pomógł: 65 razy Wiek: 40 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 29-05-2010, 01:42
ciechu napisał/a:
Luczu napisał/a:
Koleś po info na PW wmawiał mi, że czip ten podjedzie do gaźnika hahahha
trzeba się było spytać w co masz wpiąć ten chip, czy może masz sobie Atari zamontować w aucie i do niego wpiąć
filmik nakręcony specjalnie na potrzeby tego posta
prezentuje on nowy system ABS wraz z zaawansowanym urządzeniem rejestrującym przebieg jazdy ( zwanym czarna skrzynka )
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP
Karpik, na c*uj ten kozak przybrał taką pozę do zdjęcia
3 miejsce w 457 osiedlowym zlocie ziomali
** Dodano: 31-05-2010, 11:41 **
i niech mi nikt nie mówi że nie należy się śmiać z pewnych marek i ich właścicieli :/ to nie jest wymysł tylko fakty potwierdzone długoletnimi obserwacjami.
sprzedaje i pokazuje zdjęcie jak jakiś koleś (najprawdopodobniej właściciel) siedzi w aucie z kiepem To trzecie miejsce, to wiesz, może pamiętasz jak robiliśmy konkurs zdjęć do kalendarza? W ten sposób ja mogę się chwalić, że zająłem czwarte miejsce a tipo Madzi jest najładniejsze w całej polsce.
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
Pomógł: 65 razy Wiek: 40 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 01-06-2010, 11:27
Luczu napisał/a:
3 miejsce w 457 osiedlowym zlocie ziomali
leże
cytat z aukcji
"Auto w stanie jaki widac na foto" a z drugiej strony pewnie inny kolor,wgniecenia i stalowe felgi ,po co cokolwiek pisać skoro foto mówi wszystko na temat stanu technicznego, wyposażenia itp, a już szczególnie na temat właściciela ....
Luczu napisał/a:
i niech mi nikt nie mówi że nie należy się śmiać z pewnych marek i ich właścicieli :/ to nie jest wymysł tylko fakty potwierdzone długoletnimi obserwacjami.
100% się zgadzam !!!
najciekawsze jest to że na bank znajdzie się jakiś "osiedlowy krewniak" chętny na takiego sprzęta, któremu skiepowane wnętrze zupełnie nie będzie przeszkadzało
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP
najciekawsze jest to że na bank znajdzie się jakiś "osiedlowy krewniak" chętny na takiego sprzęta, któremu skiepowane wnętrze zupełnie nie będzie przeszkadzało
no i im więcej śladów nasienia na tapicerce tym większy rispekt na dzielni
_________________ Było 1,6 Sx-umarło
Było Tipo 2,0 16V 3d SEDICIVALVOLE +BLOS umarło
Umarło1.4 z 1989r i ponad 340tyś/km
Jest Lancia Delta 2.0 16v GT
Nissan Terrano 3.0 V6
_________________ FIAT TIPO 1.4 - (78HP) Typ : 159A2.000 (P/LPG) SPRZEDANY RENAULT MEGANE III - 1.6 16V (110HP) - K4M 858 LANCIA DELTA II - 2.0 16V (139HP) - 836A3.000
Nowa czy nie, przy sprzedazy auta niema to duzej róznicy. Zobacz sobie na otomoto jakies auto, miedzy takim z LPG czy bez, cenowo prawie sie nie róznią
Ale mniejsza o to, ja wyraziłem tylko swoje zdanie
_________________ VW Polo 9N 1,2 12V - żony LANCIA LYBRA 1,9 JTD 115KM
Tak mało, a tak może pomóc Składka Klubowa
Swego czasu (jakieś 1,5 roku temu) była na sprzedaż Tempra za 8-9 tyś. '93 rok, ale prawie niejeżdżona. No i się sprzedała w miesiąc. Więc nie można przypisywać ceny do modelu. Jak jest zadbane i ktoś się na nie napali to je kupi.
JAM_BELFEGOR, pamiętasz?
JAM_BELFEGOR napisał/a:
CENA: 4500zł proszę o nie komentowanie ceny, jest ona przemyślana i nie wyciągnięta z kosmosu biorę pod uwagę stan techniczny i wizualny, i to że zasadniczo pół auta to są nowe części które i tak nawet w połowie mi się nie zwrócą nie mówiąc o robociźnie.
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM
stał Tipek z 91r. i miał przejechane 9 tyś . w środku jeszcze folia
no to i ja się powtórzę
Kuzyn jakiś rok temu ( albo 2 nie pamiętam ) kupił temprę od znajomego dziadka który miał ją od nowości i parkinsona na starość. Jeździł tylko do kościoła itp.
Tempra chyba z 1991 albo 1993 roku 1.6 gaźnik na PL. Miała wtedy około 43 - 47 tys km przejechane. W bagażniku folia, fabryczne paski oleje hamulce. Po zakupie owe hamulce rozsypały się ( dosłownie ) ze starości. Kupił ją za około 3500 -4000 zł.
Na dzień dzisiejszy ma się dobrze i ma chyba 65 tys. Najprawdopodobniej będzie do sprzedania na jesien lub wiosnę.
Foto w mojej galerii razem z moim tipkiem
** Dodano: 04-06-2010, 23:33 **
kuzyn nią jeździ a kupił i jest właścicielem mój wujek dla jasności :d
** Dodano: 04-06-2010, 23:36 **
dopiero teraz oglądając te zdjęcia zauważyłem, że tempra ma inna maskę niż tipo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.