Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
czy ninja nadal kocha włoskie auta ? :)
Autor Wiadomość
Ninja 

Województwo: Pomorskie
Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 15-07-2007, 10:04   

ego napisał/a:
nareszcie wyszło jakiesz tak naprawde było to zachwalane subaru :badgrin:

No to logiczne ze turbo bierze olej człowieczku. Widzisz cos w tym dziwnego? Bo ja nie...Jest okreslona norma w ktorej sie mieścił...
Silnik w subaru był zdrowy i ciągnał jak wsciekły. Olej brał bo musiał. :bambam:

www.budowork.pl
     assistance

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 15-07-2007, 10:41   

Kiedys wchodziłem do jakiegoś baru i stał garbus. Miał naklejkę na szybie czy z tyłu, nie pamiętam.

Txt brzmiał coś jak:

"Jeżeli zobaczysz plamy oleju za mną, to nie przejmuj się, ja tak poprostu znaczę teren"

Dokładnie nie pamiętam, bo to było z 2-3 lata temu. Później ten naklejki już nie widziałem.

Hipo 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 15-07-2007, 13:17   

Ninja napisał/a:

No to logiczne ze turbo bierze olej człowieczku. Widzisz cos w tym dziwnego? Bo ja nie...Jest okreslona norma w ktorej sie mieścił...
Silnik w subaru był zdrowy i ciągnał jak wsciekły. Olej brał bo musiał. :bambam:

Solidaryzując się z kolegą dodam ze mój tipek też pije przez turbinke ;) ale miedzy zmianami wystarczy to co jest na bagnecie pomiędzy max a min 8)

JCB 3CX Contraktor

ego 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 15-07-2007, 23:24   

Ninja napisał/a:
No to logiczne ze turbo bierze olej człowieczku. Widzisz cos w tym dziwnego?

tak ja wiem,że wszystko co Ty masz jest najlepsze,ciężko Ci sie po prostu przyznać,że subaru by Cie puściło z torbami?
jest nuova Bravo
     assistance   Moneta

mrk69 

Wysłany: 15-07-2007, 23:27   

ego napisał/a:
subaru by Cie puściło z torbami
buhahaha dobre... :badgrin:

Ninja 

Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 16-07-2007, 07:02   

Cytat:
tak ja wiem,że wszystko co Ty masz jest najlepsze,ciężko Ci sie po prostu przyznać,że subaru by Cie puściło z torbami?

niekoniecznie co najlepsze. i nie pusciloby. jakby mialo puscic to by juz puscilo...
mrk69 napisał/a:
buhahaha dobre... :badgrin:

raczej glupie i nie na poziomie stwierdzenie. Bo jak mozna kogos oceniac zupelnie go nie znając...

www.budowork.pl
     assistance

Hipo 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 16-07-2007, 07:05   

Ninja napisał/a:

raczej glupie i nie na poziomie stwierdzenie. Bo jak mozna kogos oceniac zupelnie go nie znając...

Tutaj nikt Ciebie nie ocenia, chyba że w jakiś innym kontekscie sobie to odbierasz. Bo ja widze że jeden kolega zażartował a drugi z tego żartu się smieje, tak to odbierze 85% ludzi którzy to przeczytają ;)

JCB 3CX Contraktor

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 16-07-2007, 17:56   

w sumie tak, nie burzcie się bo nie ma o co, ale też i nie dogryzajcie a dwuznaczne teksty trzeba jak widać wyjaśniać czy to żart czy wezwanie na PW do pyskówki....
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Ninja 

Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 16-07-2007, 17:59   

Hipo napisał/a:
Tutaj nikt Ciebie nie ocenia, chyba że w jakiś innym kontekscie sobie to odbierasz. Bo ja widze że jeden kolega zażartował a drugi z tego żartu się smieje, tak to odbierze 85% ludzi którzy to przeczytają ;)

nikt?
Cytat:

wydaje mi sie normalnie ze koleś mnie zna lepiej niz ja sam...no normalnie w szoku jestem :roll:

www.budowork.pl
     assistance

konikks 

Wysłany: 16-07-2007, 18:02   

i znowu wojna :badgrin:

Ninja 

Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 16-07-2007, 18:12   

:bambam:

www.budowork.pl
     assistance

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 16-07-2007, 18:39   

ech... jak dzieci... wy to po prostu lubicie 8) :popupie: prawda...?
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

konikks 

Wysłany: 16-07-2007, 18:41   

chodzi ci o ostrą zabawę :?

mrk69 

Wysłany: 16-07-2007, 19:04   

Trzeba dodać do słownika wyrazów obcych nowe znaczenie słowa Ninja. Poza typową nazwą japońskich super wojowników po średniku można by dopisać słowo "konflikt" 8) a to, co napisałem pod postem ego, to nie żeby się z Ciebie śmiać, ale dlatego, że jednak nie do końca wszystko masz takie najlepsze jak piszesz i w końcu ktoś Ci utarł nosa =D>

Ninja 

Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 16-07-2007, 21:48   

mrk69 napisał/a:
że jednak nie do końca wszystko masz takie najlepsze jak piszesz i w końcu ktoś Ci utarł nosa =D>

koleżko drogi...otoż ku twemu zdziwieniu to nie jest tak ze nikt nigdy nie utarł mi nosa. Bywaly takie sytuacje nie raz i nie dwa i oficjalnie sie do tego przyznaje. A co...
I owszem nie wszystko mam najlepsze. A gdzie mowilem ze mam...To niektorzy sobie wkrecają sobie chory film ze niby ja mysle ze mam wszystko najlepsze. Nie wiem...moze z zazdrosci? A moze kompleksy mają...Nie moj problem i z rozbrajającą szczeroscią dopowiem ze gowno mnie to obchodzi :] :fufu:

www.budowork.pl
     assistance

Odpowiedz do tematu