czy ninja nadal kocha włoskie auta ? :) |
Autor |
Wiadomość |
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 15-07-2007, 10:04
|
|
|
ego napisał/a: | nareszcie wyszło jakiesz tak naprawde było to zachwalane subaru |
No to logiczne ze turbo bierze olej człowieczku. Widzisz cos w tym dziwnego? Bo ja nie...Jest okreslona norma w ktorej sie mieścił...
Silnik w subaru był zdrowy i ciągnał jak wsciekły. Olej brał bo musiał. |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 15-07-2007, 10:41
|
|
|
Kiedys wchodziłem do jakiegoś baru i stał garbus. Miał naklejkę na szybie czy z tyłu, nie pamiętam.
Txt brzmiał coś jak:
"Jeżeli zobaczysz plamy oleju za mną, to nie przejmuj się, ja tak poprostu znaczę teren"
Dokładnie nie pamiętam, bo to było z 2-3 lata temu. Później ten naklejki już nie widziałem. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 15-07-2007, 13:17
|
|
|
Ninja napisał/a: |
No to logiczne ze turbo bierze olej człowieczku. Widzisz cos w tym dziwnego? Bo ja nie...Jest okreslona norma w ktorej sie mieścił...
Silnik w subaru był zdrowy i ciągnał jak wsciekły. Olej brał bo musiał. |
Solidaryzując się z kolegą dodam ze mój tipek też pije przez turbinke ale miedzy zmianami wystarczy to co jest na bagnecie pomiędzy max a min |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 15-07-2007, 23:24
|
|
|
Ninja napisał/a: | No to logiczne ze turbo bierze olej człowieczku. Widzisz cos w tym dziwnego? |
tak ja wiem,że wszystko co Ty masz jest najlepsze,ciężko Ci sie po prostu przyznać,że subaru by Cie puściło z torbami? |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
|
Wysłany: 15-07-2007, 23:27
|
|
|
ego napisał/a: | subaru by Cie puściło z torbami | buhahaha dobre... |
|
|
Ninja
|
Wysłany: 16-07-2007, 07:02
|
|
|
Cytat: | tak ja wiem,że wszystko co Ty masz jest najlepsze,ciężko Ci sie po prostu przyznać,że subaru by Cie puściło z torbami? |
niekoniecznie co najlepsze. i nie pusciloby. jakby mialo puscic to by juz puscilo...
mrk69 napisał/a: | buhahaha dobre... |
raczej glupie i nie na poziomie stwierdzenie. Bo jak mozna kogos oceniac zupelnie go nie znając... |
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 16-07-2007, 07:05
|
|
|
Ninja napisał/a: |
raczej glupie i nie na poziomie stwierdzenie. Bo jak mozna kogos oceniac zupelnie go nie znając... |
Tutaj nikt Ciebie nie ocenia, chyba że w jakiś innym kontekscie sobie to odbierasz. Bo ja widze że jeden kolega zażartował a drugi z tego żartu się smieje, tak to odbierze 85% ludzi którzy to przeczytają |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 16-07-2007, 17:56
|
|
|
w sumie tak, nie burzcie się bo nie ma o co, ale też i nie dogryzajcie a dwuznaczne teksty trzeba jak widać wyjaśniać czy to żart czy wezwanie na PW do pyskówki.... |
|
|
Ninja
|
Wysłany: 16-07-2007, 17:59
|
|
|
Hipo napisał/a: | Tutaj nikt Ciebie nie ocenia, chyba że w jakiś innym kontekscie sobie to odbierasz. Bo ja widze że jeden kolega zażartował a drugi z tego żartu się smieje, tak to odbierze 85% ludzi którzy to przeczytają |
nikt?
Cytat: | tak ja wiem,że wszystko co Ty masz jest najlepsze,ciężko Ci sie po prostu przyznać,że subaru by Cie puściło z torbami? |
wydaje mi sie normalnie ze koleś mnie zna lepiej niz ja sam...no normalnie w szoku jestem |
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 16-07-2007, 18:02
|
|
|
i znowu wojna |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
Ninja
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 16-07-2007, 18:39
|
|
|
ech... jak dzieci... wy to po prostu lubicie prawda...? |
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 16-07-2007, 18:41
|
|
|
chodzi ci o ostrą zabawę |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
|
Wysłany: 16-07-2007, 19:04
|
|
|
Trzeba dodać do słownika wyrazów obcych nowe znaczenie słowa Ninja. Poza typową nazwą japońskich super wojowników po średniku można by dopisać słowo "konflikt" a to, co napisałem pod postem ego, to nie żeby się z Ciebie śmiać, ale dlatego, że jednak nie do końca wszystko masz takie najlepsze jak piszesz i w końcu ktoś Ci utarł nosa |
|
|
Ninja
|
Wysłany: 16-07-2007, 21:48
|
|
|
mrk69 napisał/a: | że jednak nie do końca wszystko masz takie najlepsze jak piszesz i w końcu ktoś Ci utarł nosa |
koleżko drogi...otoż ku twemu zdziwieniu to nie jest tak ze nikt nigdy nie utarł mi nosa. Bywaly takie sytuacje nie raz i nie dwa i oficjalnie sie do tego przyznaje. A co...
I owszem nie wszystko mam najlepsze. A gdzie mowilem ze mam...To niektorzy sobie wkrecają sobie chory film ze niby ja mysle ze mam wszystko najlepsze. Nie wiem...moze z zazdrosci? A moze kompleksy mają...Nie moj problem i z rozbrajającą szczeroscią dopowiem ze gowno mnie to obchodzi :] |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|